تزیین کباب چنجه + تزیینات زیبا و شیک روی چنجه که میز شما را دگرگون می کند
راز خوشمزگی ماکارونی
راز خوشمزگی ماکارونی راز خوشمزگی ماکارونی در سایت الی مگ. امیدواریم این مطلب از سایت ما مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی ماکارونی از جمله نکاتی است که همه دوست دارند در …
تزیین ماکارونی شکلی صدفی پروانه ای با ایده های زیبا خوشگل و ساده
تزیین ماکارونی شکلی تزیین ماکارونی شکلی صدفی پروانه ای با ایده های زیبا خوشگل و ساده در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از …
تزیین کباب کوبیده برای مهمانی + قشنگ ترین ایده ها در تزیین کوبیده
تزیین کباب کوبیده برای مهمانی تزیین کباب کوبیده برای مهمانی + قشنگ ترین ایده ها در تزیین کوبیده در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار …
تزیین کباب چنجه
تزیین کباب چنجه + تزیینات زیبا و شیک روی چنجه که میز شما را دگرگون می کند در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.
کباب چنجه یکی از ساده ترین روشهای کباب کردن گوشته که از قدیم و از زمان نیاکان ما که دامدار بودن و همیشه کوچ میکردن درست کردنش مرسوم بوده و حتی امروزه هم به شدت طرفدار داره و خیلی محبوبه.
طرز تهیه کباب چنجه در عین سادگی یه نکته مهم داره که باعث میشه کباب به خوبی درست بشه، اونم انتخاب درست گوشت واسه چنجهس که فرقی نداره گوشت گوسفند یا گوساله باشه، مهم اینه چه قسمتی از گوشت رو انتخاب کنید. اصیل ترین روش، انتخاب گوشت گوسفندی برای کباب چنجهس، اما متیونید از گوشت گوساله هم استفاده کنید چون به شدت طرفدار داره.
مواد لازم تهیه کباب چنجه برای ۴ نفر=گوشت راسته گوسفندی ۱ کیلو /زعفران ۲ قاشق غذا خوری /پیاز ۳ عدد /لیمو ترش ۲ الی ۳ عدد/ روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری/ فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری/ پاپریکا دودی نوک قاشق چای خوری /نمک به مقدار لازم.
بهترین حالت کباب چنجه به ساده بودنشه، اما در صورتی که میخواید یه کباب با طعم مخصوص درست کنید و به غذاتون تنوع بدید، بهتره که برای کباب چنجه از کیوی و ماست استفاده نکنید چون بافت و خاصیت گوشت رو از بین میبره.
برای این نوع کباب چنجه بهتره که گوشت رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و نصفش رو با زعفران، ادویه و پیاز، و نصف دیگهاش رو با آبلیمو، ادویه و پیاز و روغن زیتون درست کنید که طعمهای مختلف رو بچشید.
دلیل استفاده از زعفران اینه که وقتی گوشت رو با پیاز بخوابونید، باعث میشه که رنگ گوشت بپره و خب زعفران هم یه طعم اصیل بهش میده و در عین حال رنگ گوشت رو حفظ میکنه. در صورتی که از دنبه برای کباب چنجه استفاده کردید، میتونید که روغن زیتون رو خذف کرده، اما در غیر این صورت، روغن زیتون بی بو یه حالت و طعم خیلی خاص و چربی مورد نیاز رو به کباب میده.
طرز تهیه کباب چنجه رو با شستن گوشت شروع کرده و بزارید که آبش گرفته بشه. ادامه کار باید گوشت رو برای سیخ گرفتن خورد کنید که بهتره همه تیکهها هم اندازه باشه تا کباب یکدست پخته بشه.
برای ادامه کار ۲ ظرف مناسب رو آماده کرده و تیکههای گوشت رو به ۲ قسمت تقسیم کنید و جداگانه داخل ظرف بریزید. اول میریم سراغ یکی از ظرفها که ۲ قاشق غذا خوری زعفران رو با گوشت مخلوط کرده و به خوبی چنگ بزنید.
روند درست کردن کباب چنجه رو با اظافه کردن فلفل سیاه به اندازه نصف قاشق چای خوری به گوشت زعفرانی ادامه داده و بعد از مخلوط کردن، یه نوک قاشق چای خوری پاپریکا دودی رو هم اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
حالا وقتشه که ۲ قاشق روغن زیتون بریزید و پیازها رو به صورت خلالی درشت خورد کرده و نصف پیازها رو به گوشت چنجه زعفرانی اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن به اندازه دلخواه نمک بزنید، که بریم سراغ ظرف دوم.
نحوه طعم دادن به ظرف دوم کباب چنجه به این صورته که نصف باقی مانده پیاز رو با ظرف گوشت مخلوط کرده و در ادامه ۲ قاشق باقی مانده روغن زیتون رو به گوشت چنجه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
حالا فلفل سیاه رو به اندازه نصف قاشق چای خوری داخل ظرف بریزید و به خوبی مخلوط کرده و در ادامه نوک قاشق چای خوری پاپریکا دودی ریخته و آب ۲ عدد لیمو ترش رو به همراه نمک به گوشت اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید.
بهترین راه درست کردن یه چنجه مخصوص و پنبهای اینه که روی هر دو ظرف رو سلفون بکشید و یک شب بزارید که گوشت و مواد داخل یخچال بمونه. در غیر این صورت حدود ۴ الی ۵ ساعت زمان بدید که استراحت کنه.
کباب چنجه رو از یخچال بیرون بیارید و سیخها رو آماده کرده و گوشتهای کباب رو به سیخ بزنید، بهترین راه اینه که هر سیخ حدود ۲۰۰ گرم گوشت داشته باشه و در صورت تمایل میتونید فلفل دلمهای خورد شده رو بین گوشتها بزارید.
برای آماده کردن کباب چنجه مخصوص ذغالها رو روشن کرده و زمانی که کاملا آتیشی و آماده شدن، گوشتهای چنجه رو روی منقل بزارید و اجازه بدید که با حرارت خود زغال و بدون باد زدن کباب آماده بشه. نکته: به دلیل استفاده از مواد طعم دهنده، بیرون گوشت میسوزه و ممکنه به خوبی مغز پخت نشه.
کبابهای چنجه وقتی که هر دو طرفشون به خوبی کباب و، مغز پخت شد رو از روی منقل برداشته و داخل نان بزارید و اگه خواستید گوجه هم کباب کرده و نوش جان کنید.اگر بخواهید کباب ها در زمان کمتری پخته شوند کباب ها را برای طعم دار کردن به مدت زیادتری در یخچال قرار دهید.
اگر از زغال برای پخت کباب استفاده می کنید سعی کنید که اندازه زغال ها در منقل یک دست باشد تا حرارت در همه جا یکسان به کباب شما برسد. کباب چنجه را با گوشت گوساله هم میشود درست کرد ولی بهتر است که در حد الامکان از گوشت گوسفندی تازه استفاده کنید تا کباب نرم و خوشمزه ای تهیه کنید. برای خوش طعم تر شدن چنجه ها می توانید در هنگام آمادهسازی سس آن ،مقداری زعفران حل شده و نیز دیگر ادویه ها و سبزیجات معطر مورد دلخواهتان را اضافه کنید.
در هنگام کباب کردن چنجه ها می توانید مخلوط کره آب شده و زعفران را با یک قلم مو بر دو طرف گوشت ها بکشید تا خوش طعم تر و لذیذ تر شود. سعی کنید کباب چنجه را روی آتش زغال آماده کنید. تا اگر گوشت کباب شده اضافه آمد از آن بعداً استفاده کنید. زیرا پخت کباب در فر باعث سفت شدن گوشت ها می شود. اگر بخواهید مدت زمان بیشتری گوشت را در سس بخوابانید باید به جای رنده کردن پیاز از پیاز خرد شده استفاده کنید.