تزیین کباب کوبیده برای مهمانی + قشنگ ترین ایده ها در تزیین کوبیده
تزیین ماکارونی با سس + ایده های جالب و خنده دار در تزیین ماکارونی با سس
تزیین ماکارونی با سس تزیین ماکارونی با سس + ایده های جالب و خنده دار در تزیین ماکارونی با سس در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه …
تزیین صبحانه سالم + خلاقیت بی نظیر روی صبحانه دانش آموزان
تزیین صبحانه سالم تزیین صبحانه سالم + خلاقیت بی نظیر روی صبحانه دانش آموزان در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. برای بهبود عملکرد …
نکات آش جو و راز خوشمزگی آش جو
نکات آش جو و راز خوشمزگی آش جو نکات آش جو + ۱۷ ترفند برای خوشمزه تر شدن آش جو در سایت چلو گوشت. آش جو یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل است …
تزیین کباب کوبیده برای مهمانی
تزیین کباب کوبیده برای مهمانی + قشنگ ترین ایده ها در تزیین کوبیده در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.
اغلب کبابها به همراه مخلفاتی در اطراف آن سرو میشوند و چنانچه این مخلفات در کنار کباب نباشد فرد لذت کافی را از غذایی که میخورد نمیبرد. امکان دارد مخلفات کباب در نگاه اول جزء خصوصیتهای یک کباب عالی محسوب نشود ولی در مراحل انتخاب نهایی بهترین کباب جزء چیزهای اثرگذار است. مخلفات کنار غذا سبب می شود میل و اشتیاق بیشتری را به خوردن غذا پیدا کنید.
ما ایرانیها کبابخورهای حرفهای هستیم و وقتی بوی پیه آب شده روی منقل کبابیها به مشاممان میرسد دل از کف میدهیم و هوش و حواس از سرمان میپرد و میخواهیم لزوما یا نان و کباب و ریحان یا چلو کباب چرب همراه سماق ترش و گوجه کبابی و پیاز بخوریم.
از قدیم بیشتر برای خوردن کباب از سماق، گوجه و سبزی خوردن استفاده میکردند. این کار بی تاثیر نبوده و نیست. به جز اینها لیموی تازه نیز برای خوردن در کنار گوشت بسیار پرفایده است. این کار برای استفاده بیشتر از آهن مواد گوشتی است.
برای استفاده کردن بیشتر از آهن مواد گوشتی، انواع کباب را میتوانید با آب نارنج، سالاد، سبزیجات تازه، گوجه فرنگی کبابی، پیاز، فلفل سیاه یا سماق میل کنید تا بهوسیله ویتامین C این مواد، جذب آهن گوشت بیشتر گردد.
استفاده از ماست، دوغ و کفیر همراه غذاهای گوشتی سفارش نمیشود، زیرا کلسیم این محصولات میتواند از جذب آهن گوشت کم کند. ولی میتوانید نیم تا یک ساعت بعد از استفاده از غذای گوشتی ماست و دوغ بخورید.
ماست دیر هضم است و استفاده بسیار آن برای سرد مزاجان و کسانی که معده سرد دارند مناسب نیست. استفاده همزمان ماست با گوشت برای همه به ویژه مبتلایان دردهای مفصلی مناسب نیست و میتواند باعث شدیدشدن بیماری گردد.
اما اگر مجبور به استفاده از کباب رستورانهای بینراهی شدید حتما همراه غذا دوغ و ماست کاکوتیدار، نعنادار یا موسیردار بخورید. چرا؟ چون این چند سبزی ضدعفونیکننده قوی مجاری گوارشی هستند و تا حدود زیادی از خطرات احتمالی گوشت مسموم و فاسد میکاهند. در ضمن برای اطمینان از مغزپخت بودن انواع کباب همیشه مرکز آن را رویت کنید، اگر صورتی یا قرمز رنگ بود بدانید کباب بخوبی نپخته است.
کَباب کوبیده یکی از انواع کباب و از غذاهای ایرانی است. کباب کوبیده انواع گوناگونی دارد: این کباب را میتوان با گوشتهای مختلف مانند: گوشت گوسفند، گاو و مرغ درست کرد. محبوبترین کباب کوبیده, کباب کوبیده تهیه شده با گوشت گوسفند با مقداری چربی است که طعم پیاز موجود در آن مناسب باشد.
ادویه مناسب هنگام استفاده از این کباب سماق است که طعم ترش مزهای به آن میدهد. این کباب به دو صورت همراه با نان و یا همراه با برنج سرو میشود. معمولاً از نان سنگک برای سرو آن استفاده میشود.
هر ۱۰۰ گرم از این غذا دارای ۲۵۰ کیلو کالری انرژی است. این طور که میرزا محمدرضا معتمدالکتاب نویسنده کتاب تاریخ قاجار نوشته، پای کباب را ناصرالدین شاه به ایران باز کرد. می گویند به دستور شخصی ناصرالدین شاه که اصلیتی قفقازی داشته و نوعی غذای قفقازی به ایران وارد شده است که بعدها آشپزهای درباری شیوه پخت آن را کمی تغییر داده اند و کباب امروزی به عنوان یک غذای کاملا ایرانی ماندگار شده است.
کباب کوبیده معروف ترین کباب ایرانی است که خوش طعم و لذیذ است و نمی توان کباب کوبیده را از غذاهای سنتی ایران جدا کرد . کباب کوبیده با ترکیب گوشت چرخ شده و پیاز رنده شده تهیه می شود . در ترکیب کباب کوبیده جز گوشت و پیاز مواد دیگری نیست و ترکیب متعادل گوشت و چربی و پیاز طعم لذیذی ذر آن ایجاد می کند.
همه ایرانی ها کباب کوبیده را دوست دارند و یکی از غذاهای ثابت مهمانی ها و رستورانها کباب کوبیده است . کباب کوبیده را شاید بتوان پرفروش ترین غذای رستورانهای ایرانی نامید و نمی توان به ایران سفر کرد و کباب کوبیده بازار را امتحان نکرد . کباب کوبیده را می توان در منزل تهیه کرد ولی باید در فضای بازی که هوا جریان دارد تهیه شود که دود و بوی کباب بیرون برود.
مواد لازم تهیه کباب کوبیده =گوشت گوساله ۷۰۰ گرم /سماق ۱ قاشق چایخوری /گوشت گوسفندی ۴۵۰ گرم /فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری/ پیاز ۲ عدد /کره ۱/۴ پیمانه /سیر ۲ حبه /گوجه فرنگی ۴ عدد/ زرده تخم مرغ ۱ عدد/ فلفل دلمه ۱ عدد/ نمک ۱ قاشق چایخوری/ روغن زیتون برای سبزیجات /زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری.
برای تهیه کباب کوبیده از گوشت پر چرب استفاده کنید ، اگر گوشت چربی ندارد کمی دنبه اضافه نمایید تا چرب شود . پوشت کباب کوبیده باید چربی داشته باشد و چند بار چرخ شود در اولین قدم پیاز را ریز رنده نمایید یا در دستگاه غذاساز بزنید تا کاملا پوره شود.
پیاز نباید درشت باشد یا تکه های آن زیر دندان احساس شود وقتی پیاز را به خوبی ریز کردید آن را داخل الک یا صافی بریزید تا آب پیاز کاملا گرفته شود پیازها را با کمک یک قاشق یا کفگیر فشار دهید تا تمام آب آن خارج شود ، می توانید از یک پارچه حریر یا تنظیف ریز هم استفاده کنید و با فشار دادن پیاز رنده شده تمام آب اضافه آن را خارج نمایید.
بهتر است از گوشت تازه استفاده نمایید ، منظور از گوشت تازه گوشتی است که در فریزر نبوده باشد و در دمای محیط نگهداری شده است گوشت را دو تا سه بار چرخ کنید تا تزیین کباب کوبیده بافت آن لطیف شود.سپس ادویه ها و نمک را اضافه کنید سپس پیاز آب گرفته را اضافه کرده و گوشت را با ادویه ها و پیاز رنده شده ورز دهید باید گوشت به خوبی ورز بخورد تا یک بافت یکدست پیدا کند و کاملا لطیف و نرم شود.
نکته مهم در ورز دادن گوشت کباب کوبیده : مخلوط گوشت و پیاز را آنقدر ورز دهید تا کاملا منسجم شود و یکپارچه به هم بچسبد ، وقتی گوشت آماده است که اگر تمام آن را از ظرف جدا کنید مانند یک توپ بزرگ جدا شود و وقتی با دستانتان با فاصله از ظرف آن را نگه داشته اید تکه تکه فرو نریزد.
باید چندین بار گوشت را بلند کرده و داخل کاسه بیندازید تا کافی بودن انسجام و چسبندگی ایجاد شده مشخص شود بعد از ورز خوردن گوشت به بافت زیر خواهید رسید ، گوشت را در یخچال بگذارید تا سرد شود و حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در یخچال باشد تا از گرما بیفتد.