تزیین کباب + خلاقیت های جالب در تزیین کباب که سفره را ده برابر زیباتر می کند
مدل بلوز گیپور مجلسی زنانه زیبا ساده شیک با مدل های امروزی
مدل بلوز گیپور مجلسی زنانه مدل بلوز گیپور مجلسی زنانه زیبا ساده شیک با مدل های امروزی در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. پارچه های گیپور …
لباس عروس ایرانی جدید + با این لباس عروس ها می توانید در عروسی خود بدرخشید
لباس عروس ایرانی جدید لباس عروس ایرانی جدید + با این لباس عروس های می توانید در عروسی خود بدرخشید در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه …
مدل آرایش زنانه عروس لایت طبیعی زیبا و ساده با میکاپ های جدید
مدل آرایش زنانه عروس مدل آرایش زنانه عروس لایت طبیعی زیبا و ساده با میکاپ های جدید در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از مهمترین …
تزیین کباب
تزیین کباب + خلاقیت های جالب در تزیین کباب که سفره را ده برابر زیباتر می کند در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.
کباب کوبیده یکی از غذاهای مجلسی و سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد کباب کوبیده معمولا دارای فوت و فن های زیرکانه و ماهرانه است. همچنین مهمترین اصل برای زیبا کردن و اشتها انگیزتر کردن غذاها دیزاین و تزئین کردن آن است.
تزیین کباب کوبیده در دیس را می توان با دورچین های مختلف انجام داد. برای تزیین کباب نیاز به مهارت خاصی نیست و شما می توانید پس از خرید کباب آنها را در دیس بچینید و با نگاهی به این تصاویر ایده بگیرید.
کَباب کوبیده یکی از انواع کباب و از غذاهای ایرانی است. کباب کوبیده انواع گوناگونی دارد: این کباب را میتوان با گوشتهای مختلف مانند: گوشت گوسفند، گاو و مرغ درست کرد. محبوبترین کباب کوبیده, کباب کوبیده تهیه شده با گوشت گوسفند با مقداری چربی است که طعم پیاز موجود در آن مناسب باشد.
ادویه مناسب هنگام استفاده از این کباب سماق است که طعم ترش مزهای به آن میدهد. این کباب به دو صورت همراه با نان و یا همراه با برنج سرو میشود. معمولاً از نان سنگک برای سرو آن استفاده میشود.
در کنار این غذا معمولاً از پیاز خام و ریحان استفاده میشود. هر ۱۰۰ گرم از این غذا دارای ۲۵۰ کیلو کالری انرژی است. این طور که میرزا محمدرضا معتمدالکتاب نویسنده کتاب تاریخ قاجار نوشته، پای کباب را ناصرالدین شاه به ایران باز کرد.
می گویند به دستور شخصی ناصرالدین شاه که اصلیتی قفقازی داشته و نوعی غذای قفقازی به ایران وارد شده است که بعدها آشپزهای درباری شیوه پخت آن را کمی تغییر داده اند و کباب امروزی به عنوان یک غذای کاملا ایرانی ماندگار شده است.
کباب کوبیده معروف ترین کباب ایرانی است که خوش طعم و لذیذ است و نمی توان کباب کوبیده را از غذاهای سنتی ایران جدا کرد . کباب کوبیده با ترکیب گوشت چرخ شده و پیاز رنده شده تهیه می شود . در ترکیب کباب کوبیده جز گوشت و پیاز مواد دیگری نیست و ترکیب متعادل گوشت و چربی و پیاز طعم لذیذی ذر آن ایجاد می کند.
همه ایرانی ها کباب کوبیده را دوست دارند و یکی از غذاهای ثابت مهمانی ها و رستورانها کباب کوبیده است . کباب کوبیده را شاید بتوان پرفروش ترین غذای رستورانهای ایرانی نامید و نمی توان به ایران سفر کرد و کباب کوبیده بازار را امتحان نکرد . کباب کوبیده را می توان در منزل تهیه کرد ولی باید در فضای بازی که هوا جریان دارد تهیه شود که دود و بوی کباب بیرون برود.
مواد لازم=گوشت گوساله ۷۰۰ گرم /سماق ۱ قاشق چایخوری/ گوشت گوسفندی ۴۵۰ گرم/ فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری /پیاز ۲ عدد/ کره ۱/۴ پیمانه /سیر ۲ حبه /گوجه فرنگی ۴ عدد/ زرده تخم مرغ ۱ عدد /فلفل دلمه ۱ عدد/ نمک ۱ قاشق چایخوری /روغن زیتون برای سبزیجات /زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری.
برای تهیه کباب کوبیده از گوشت پر چرب استفاده کنید ، اگر گوشت چربی ندارد کمی دنبه اضافه نمایید تا چرب شود . پوشت کباب کوبیده باید چربی داشته باشد و چند بار چرخ شود. در اولین قدم پیاز را ریز رنده نمایید یا در دستگاه غذاساز بزنید تا کاملا پوره شود ، پیاز نباید درشت باشد یا تکه های آن زیر دندان احساس شود وقتی پیاز را به خوبی ریز کردید آن را داخل الک یا صافی بریزید تا آب پیاز کاملا گرفته شود.
پیازها را با کمک یک قاشق یا کفگیر فشار دهید تا تمام آب آن خارج شود ، می توانید از یک پارچه حریر یا تنظیف ریز هم استفاده کنید و با فشار دادن پیاز رنده شده تمام آب اضافه آن را خارج نمایید.بهتر است از گوشت تازه استفاده نمایید ، منظور از گوشت تازه گوشتی است که در فریزر نبوده باشد و در دمای محیط نگهداری شده است.
گوشت را دو تا سه بار چرخ کنید تا تزیین کباب کوبیده بافت آن لطیف شود و سپس ادویه ها و نمک را اضافه کنید سپس پیاز آب گرفته را اضافه کرده و گوشت را با ادویه ها و پیاز رنده شده ورز دهید باید گوشت به خوبی ورز بخورد تا یک بافت یکدست پیدا کند و کاملا لطیف و نرم شود.
نکته مهم در ورز دادن گوشت کباب کوبیده : مخلوط گوشت و پیاز را آنقدر ورز دهید تا کاملا منسجم شود و یکپارچه به هم بچسبد ، وقتی گوشت آماده است که اگر تمام آن را از ظرف جدا کنید مانند یک توپ بزرگ جدا شود و وقتی با دستانتان با فاصله از ظرف آن را نگه داشته اید تکه تکه فرو نریزد.
باید چندین بار گوشت را بلند کرده و داخل کاسه بیندازید تا کافی بودن انسجام و چسبندگی ایجاد شده مشخص شود بعد از ورز خوردن گوشت به بافت زیر خواهید رسید ، گوشت را در یخچال بگذارید تا سرد شود و حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در یخچال باشد تا از گرما بیفتد.
سپس برای سیخ زدن آماده می شود سپس یک گلوله از مواد کباب بردارید و از بالای سیخ شروع به شکل دادن نمایید از سیخ پهن مخصوص کباب کوبیده استفاده کنید و گلوله مواد را تقریبا به اندازه یک مشت جدا کنید ، گلوله گوشت را چند بار در دستتان بالا و پایین بیندازید تا به هم منسجم شود.
سپس آن را به بالای سیخ ( یک مقدار از بالای سیخ را برای گذاشتن کباب روی منقل در نظر بگیرید ) بچسبانید و سیخ را داخل گوشت فرو کنید و به کمک انگشتان گوشت را در سرتاسر سیخ پهن نمایید.
با انگشتان شصت و سبابه روی پوشت را به فاصله حدود ۲ سانتی متر فشار دهید تا شیار بیفتد تمام گوشت را به اندازه روی سیخ پهن کنید و قطر مقدار گوشتی که روی سیخ نشسته است حدود ۲٫۵ سانتی متر کافی است اگر مقداری از گوشت اضافه ماند آن را مجدد به ظرف برگردانید و با بقیه مواد ورز دهید ( چنگ بزنید ).
گوشتی که چربیاش کم باشد هنگام ماساژ دادن خودش را ول میکند. علاوه بر این باید حتما گوشت را حداقل دو تا سه بار خیلی ریز چرخ کنید. هر چه گوشت بیشتر چرخ شود و ورز داده شود کبابها یکدستتر میشود و از روی سیخ نمیریزد.