تزیین کباب حسینی + زیباترین طرح ها برای تزیین کباب حسینی را ببینید و لذت ببرید
تزیین صبحانه سالم + خلاقیت بی نظیر روی صبحانه دانش آموزان
تزیین صبحانه سالم تزیین صبحانه سالم + خلاقیت بی نظیر روی صبحانه دانش آموزان در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. برای بهبود عملکرد …
تزیین کباب کوبیده برای مهمانی + قشنگ ترین ایده ها در تزیین کوبیده
تزیین کباب کوبیده برای مهمانی تزیین کباب کوبیده برای مهمانی + قشنگ ترین ایده ها در تزیین کوبیده در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار …
تزیین صبحانه سلامت + تزیین خلاقانه صبحانه سلامت را اینجا ببینید
تزیین صبحانه سلامت تزیین صبحانه سلامت + تزیین خلاقانه صبحانه سلامت را اینجا ببینید در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. بسیاری از ما …
تزیین کباب حسینی
تزیین کباب حسینی + زیباترین طرح ها برای تزیین کباب حسینی را ببینید و لذت ببرید در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.
کباب حسینی یک از انواع کبابهای خوشمزه ایرانیه که با موادهای اولیه مختلف به سیخ چوبی زده میشه و با سس مخصوص توی تابه پخته میشه. بهترین مزیت این کباب اینه که نیاز به منقل نداره و به راحتی میتونید از طعم لذیذی که داره لذت ببرید.
کباب حسینی یک کباب سنتی ایرانی است و از زمانهای بسیار قدیم طبخ میشده است. در گذشته برای درست کردن این غذای ایرانی با گوشت چرخ کرده به جای سیخ چوبی، از چوب درخت انار استفاده میکردند.
کباب حسینی به عنوان یکی از غذاهای ایرانی لذیذ با گوشت به روشهای مختلفی پخته میشود؛ با گوشت گوسفندی، گوشت گوساله، گوشت چرخ کرده و گوشت بوقلمون یا مرغ. کباب حسینی مشهدی و هندی از انواع مشهور کباب حسینی محسوب میشوند.
طرز تهیه کباب حسینی خوشمزه نیاز به مهارت آشپزی نداره و فقط لازمه تا از دستور پخت استفاده کنید و نحوه ترتیب به سیخ زدن مواد رو یاد بگیرید. این کباب با پیاز، فلفل دلمه و گوشت و دنبه به سیخ چوبی زده میشه و طعم خیلی جذاب و متفاوتی داره.
مواد لازم برای ۴ نفر=گوشت گوسفندی نیم کیلو/ پیاز قرمز ۱ عدد /پیاز سفید ۳ عدد متوسط /گوجه فرنگی ۲ عدد /رب گوجه ۱ قاشق/ نمک به میزان لازم /فلفل سیاه نوک قاشق چای خوری/ فلفل قرمز به مقدار لازم /زردچوبه نصف قاشق چای خوری/ لیمو ترش ۱ عدد/ روغن زیتون ۲ قاشق /زعفران دم کرده به میزان لازم.
طرز تهیه کباب حسینی خوشمزه و مجلسی رو با شستن گوشت گوسفندی شروع کرده و در ادامه به اندازه ی کباب چنجه، اون خرد کنید و کنار بزارید. برای مزه دار کردن گوشت یک عدد پیاز سفید رو به صورت خلالی درشت خرد کنید.
گوشت و پیاز رو داخل یه کاسه مناسب و جادار بریزید و با هم مخلوط کرده و سپس زعفران رو در ابتدای کار بر روی گوشت ریخته و به خوبی هم بزنید تا با هم یکدست بشن و اجازه بدید ۱۵ دقیقه استراحت کنن.
در ادامه آماده سازی مواد برای کباب حسینی بهتره که روغن زیتون، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک رو بر روی گوشت بریزید و به خوبی با دست مواد رو مخلوط کرده و در ادامه با سلفون کاسه رو بپوشونید و به مدت یک شب داخل یخچال بزارید. نکته: برای مزه دار کردن گوشت بهتره که مواد بیشتر از ۱۲ ساعت تو یخچال استراحت کنن.
در ادامه سیخهای چوبی رو هم داخل آب قرار بدید تا خیس بخورن. حالا پیاز قرمز رو پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کرده و به صورت وقهای خرد کنید و کنار بزارید. فلفل دلمهای رو هم بشویید و دانههای داخل اون رو خارج کنید.
فلفل دلمهای رو به اندازه پیاز ورقهای شده خرد کرده و کنار بزارید. گوجه فرنگیها رو هم به صورت حلقهای خرد کنید. حالا گوشت مزه دار شده رو از یخچال خارج کرده و سپس سیخها چوبی رو هم آبکش کنید.
برای درست کردن کباب حسینی بهتره که در ابتدا یه برش از فلفل دلمهای رو به سیخ بزنید و در ادامه گوشت، دنبه، پیاز قرمز و دوباره فلفل دلمهای به سیخ بزنید و همه مواد رو به این ترتیب به سیخ بکشید.
یک عدد پیاز سفید رو به اندازه خلالی خرد کرد و کنار بزارید. یه تابه مناسب برای درست کردن کباب روی حرارت ملایم بزارید و بهش روغن اضافه کنید. پیاز خلالی شده رو کف تابه بریزید و گوجه فرنگیهای حلقهای شده رو بر روی اونها قرار بدید.
حالا وقتشه که سس مخصوص رو برای آماده کنید. برای این کار میتونید یک عدد پیاز باقی مانده رو به صورت نگینی خرد کرده و سپس به همراه یه مقدار روغن داخل یه تابه اضافه کنید و پیاز رو تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه.
در ادامه یه مقدار زردچوبه داخل تابه بریزید و هم بزنید تا رنگش با پیاز مخلوط بشه. در یه گوشه از تابه رب گوجه رو اضافه کرده و تا زمانی که بوی خامی اون گرفته میشه هم بزنید و سپس با پیاز مخلوط کنید.
نحوه آماده سازی کباب حسینی به این صورته که یک لیوان آب به مواد سس اضافه کرده و حرارت رو بالا ببرید تا آب به جوش بیاد و سپس حرارت رو پایین بیارید و دارچین، زعفران و آب لیموترش رو داخل تابه بریزید و بزارید سس به قوام برسه.
حالا وقشته که سیخهای گوشت رو بر روی گوجههای حلقهای شده در داخل تابه قرار داده و سپس سس مخصوصی که آماده کردید رو بر روی مواد داخل تابه ریخته و با بستن درب تابه، اجازه بدید تا حدود ۴۰ دقیقه کباب حسینی پخته بشه.
بعد از پخته شدن گوشت یه مقدار نمک به مواد داخل تابه اضافه کرده و ۱۰ دقیقه صبر کنید. حالا کباب حسینی خوشمزه و لذیذی که پختید آمادهاس و میتونید سیخها رو داخل ظرف سرو قرار داده و باقی مانده سس رو بر روی اون ها بریزید و نوش جان کنید.
کباب حسینی نه تنها روش پخت متفاوتی داره، بلکه به خاطر مزه دار شدن گوشت با ادویه و همچنین به سیخ زده شدن گوشت به همراه پیاز و فلفل دنبه و سس خوش طعم، تبدیل به یه کباب خاص و منحصر به فرد شده که با یه بار خوردنش هیچوقت طعمش رو فراموش نمیکنید. بهتره بدونید این کباب به راحتی تو خونه درست میشه ودردسرهای کباب کردن بر روی منقل رو نداره.