تزیین ماکارونی با سس + ایده های جالب و خنده دار در تزیین ماکارونی با سس
تزیین پوره سیب زمینی + جالب ترین ایده های اجرا شده روی پوره سیب زمینی
تزیین پوره سیب زمینی تزیین پوره سیب زمینی + جالب ترین ایده های اجرا شده روی پوره سیب زمینی در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما …
راز خوشمزگی ماکارونی
راز خوشمزگی ماکارونی راز خوشمزگی ماکارونی در سایت الی مگ. امیدواریم این مطلب از سایت ما مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی ماکارونی از جمله نکاتی است که همه دوست دارند در …
تزیین صبحانه برای مدرسه + خلاقیت در تزیین صبحانه برای مدرسه را اینجا ببینید
تزیین صبحانه برای مدرسه تزیین صبحانه برای مدرسه + خلاقیت در تزیین صبحانه برای مدرسه را اینجا ببینید در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار …
تزیین ماکارونی با سس
تزیین ماکارونی با سس + ایده های جالب و خنده دار در تزیین ماکارونی با سس در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.
ماکارونی یکی از غذاهای پرطرفدار بینالمللی است. این غذای خوشمزه را در شهرها و کشورهای مختلف با سسهای متفاوتی سرو میکنند. در کشورمان ایران برای تهیه این غذا، ماکارونی جوشانده را آبکش کرده و با سس دلخواه دم میکنند اما در دیگر مناطق دنیا، ماکارونی آبکششده را بدون دمکردن، با سس دلخواه تزیین و سرو میکنند.
ماکارونی غذای خوشمزهای است که در شهرها و کشورهای مختلف به شکلهای مختلف طبخ و سرو میشود. ماکارونی در ایران معمولا همراه با سس گوشت و گوجهفرنگی و به صورت مخلوط سرو میشود و در کشورهای دیگر علاوه بر سس گوجهفرنگی، همراه با سسهای مختلفی مثل سس سفید، سس قارچ، سس پستو و … و به صورت جداگانه سرو میشود.
از جمله محبوبترین و مرسومترین انواع سس ماکارونی می توان به سس گوشت، سس پستو، سس آلفردو و … اشاره کرد که هر کدام به سبکی متفاوت و با موادی متفاوت تهیه میشوند و هریک طرفداران خاص خود را دارند.
یکی از تزیینات ساده ماکارونی، سرو جدای ماکارونی از سس آن است به این صورت که باید ماکارونی را به صورت آبکششده یا دمی تهیه کرده و کف ظرف مورد نظر بکشید و اطراف آن را با کوفته قلقلی و کمی پنیر پارمزان رندهشده تزیین کنید. این تزیین ساده بیشتر در مجالس و مهمانیها و همچنین رستورانهای شیک کاربرد دارد.
یک نکته جالب دیگر اینکه شما میتوانید بعد از پخت ماکارونی آن را داخل قالبهای سیلیکونی یا فلزی کیک و دسر کنید و یک شکل جذابی به ماکارونی بدهید و دورچینهای خیلی متفاوتی روی ظرف بگذارید مثل ترشی پیاز سبزی کنجد.
ماکارونی که به رشته های طلایی نشاسته ای جذاب مشهور است یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهایی است که در تمام دنیا طرفداران خود را دارد.طعم خوشمزه ماکارونی به مایه آن است پس سعی کنید حتما از سیر و فلفل دلمه ای در مایه ماکارونی استفاده کنید تا مزه بهتری بگیرد.
استفاده از ماکارونی خشک با کیفیت یکی از بهترین مواردی است که خیال شما را بابت ارزش غذایی و پخت ماکارونی راحت تر خواهد کرد. وقتی ماکارونی به مرحله دم کردن رسید نصف فنجان آب ماکارونی می توانید اضافه کنید تا ماکارونی خوب بخار کند و رنگ ماکارونی را قرمزتر کند و بافتی نرم به ماکارونی ها بدهد.
اگر از ماکارونی بی کیفیت استفاده کنید نه تنها غذای شما خوشمزه نخواهد شد بلکه ظاهر بدی نیز به خود خواهد گرفت.راز خوشمزه شدن ماکارونی این است که کمی آن را تند تر از سایر غذاها تهیه کنید و برای تند شدن آن از فلفل سیاه و فلفل قرمز استفاده کنید. اما دقت کنید که غذایتان بیش از حد تند نشود و حتماً قبل از دم کردن ماکارونی طعم سس آن را بچشید.
برای پختن ماکارونی اگر مایل هستید از گوشت استفاده کنید بهترین گوشتی که مناسب ماکارونی است گوشت چرخ کرده است.ماکارونی با ته دیگ سیب زمینی از هیجان انگیزترین غذاهایی هستند که مزۀ فوق العاده ای داشته و ظاهر جذابی دارند. این غذای خوشمزه دارای رسپی های بسیار متنوعی است و تک تک مواد سس آن را می توان تغییر داد.
مورد بسیار مهم برای خراب نشدن بافت ماکارونی این است که از آب جوش استفاده کنید و ظرف شما به اندازۀ کافی آب داشته باشد تا تمام قسمت های ماکارونی به خوبی پخته و نرم شود.در سس ماکارونی از طعم دهندۀ مخصوص ماکارونی استفاده کنید و در انتها مقدار کمی دم شدۀ زعفران را به آن بیفزایید.
هنگامی که ماکارونی پخت و خواستید آن را سرو کنید، در یک ظرف جدا، کمی روغن بریزید و حرارت دهید تا داغ شود. چند قاشق (به نسبت اندازه ماکارونی) رب گوجه فرنگی ترجیحا خانگی را در آن سرخ کنید تا حدی که رنگ باز کند.به هنگام پخت ماکارونی در قابلمه آب جوش،از نمک، زردچوبه و روغن استفاده کنید تا از وا رفتن و چسبندگی ماکارونی جلوگیری کند.
برای اینکه ته دیگ سیب زمینی نسوزد بهتر است برشها حدود نیم سانت قطر داشته باشند. روی سیبزمینیها مقداری کنجد و نمک بپاشید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید. روغن را داغ کنید و سیبزمینیهای آغشته به نمک و کنجد را کف قابلمه بچینید. وقتی ماکارونی و مواد را در قابلمه میریزید، ترتیب لایهها را رعایت کنید. هر چه که این لایهها نازکتر باشند، موقع مخلوط کردن و در پایان یکدستتر خواهند شد.
اضافه کردن سس به ماکارونی قبل از انتقال ماکارونی به یخچال توصیه می شود چون وقتی ماکارونی داغ است به خوبی سس را جذب می کند. اگر می خواهید سالاد ماکارونی به سادگی خوشمزه شود باید صبر خود را برای میل کردن این غذا خوشمزه افرایش دهید چون هر چقدر بیشتر در یخچال بماند مواد آن به خوبی مخلوط می شوند و طعم و مزه سالاد بی نظیر می شود.
ماکارونی یا پاستا جذب بالایی دارد و رطوبت موجود در سالاد را جذب می کند ،به همین دلیل ماکارونی ها در سالاد حالتی خشک پیدا می کنند که برای برطرف کردن آن باید مقدار کمی روغن زیتون به سالاد اضافه کنید تا ماکارونی ها را نرم نگه دارد.ادویه هایی همچون آویشن و پاپریکا و پودر سیرو زیره می تواند طهم فوق العادای به سالاد شما بدهد.
ماکارونی سرشار از نشاسته می باشد، پروتئین موجود در ماکارونی حدودا هفت برابر کمتر از میزان نشاسته آن می باشد. ماکارونی دارای آهن و روی می باشد و همچنین املاح معدنی و ویتامین نیز در ماکارونی وجود دارد. ارزش غذایی ماکارونی با غذاهایی مانند تخم مرغ و شیر یکسان است. اسید آمینه موجود در ماکارونی در حد پایینی است. شما می توانید ماکارونی را به شکل های مختلف طعم دار کنید.
ماکارونی سرشار از ویتامین می باشد. ماکارونی دارای ویتامین آ می باشد که برای سلامت پوست موثر است، ویتامین آ موجود در ماکارونی به رشد سلول های پوستی کمک می کند و باعث می شود تا پوست سالم تری داشته باشید.
ماکارونی به رشد مو کمک می کند. ماکارونی دارای گندم می باشد که سرشار از اسید فولیک است، این امر باعث می شود تا برای رشد موها موثر باشد، اگر ریزش مو دارید می توانید ماکارونی را در دستور رژیمی خود قرار دهید. همچنین اسید فولیک موجود در ماکارونی به درمان آکنه و جوش کمک می کند.
ماکارونی برای سلامت قلب و عروق مفید است. ماکارونی به دلیل داشتن پتاسیم برای سلامت قلب موثر است، همچنین این غذای خوشمزه باعث می شود تا کلسترول بالا در بدن کاهش پیدا کرده و از بیماری های قلبی عروقی پیشگیری کند.