تزیین ماکارونی با سیب زمینی + خلاقیت را در تزیین ماکارونی ببینید و لذت ببرید
تزیین کباب حسینی + زیباترین طرح ها برای تزیین کباب حسینی را ببینید و لذت ببرید
تزیین کباب حسینی تزیین کباب حسینی + زیباترین طرح ها برای تزیین کباب حسینی را ببینید و لذت ببرید در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما …
تزیین ماکارونی شکلی صدفی پروانه ای با ایده های زیبا خوشگل و ساده
تزیین ماکارونی شکلی تزیین ماکارونی شکلی صدفی پروانه ای با ایده های زیبا خوشگل و ساده در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از …
تزیین کیک با میوه + خلاقیت بی نظیر در تزیین کیک با میوه را اینجا ببینید
تزیین کیک با میوه تزیین کیک با میوه + خلاقیت بی نظیر در تزیین کیک با میوه را اینجا ببینید در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه …
تزیین ماکارونی با سیب زمینی
تزیین ماکارونی با سیب زمینی + خلاقیت را در تزیین ماکارونی ببینید و لذت ببرید در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.
ته دیگ، بخش مهم و خاص انواع ماکارونیهای ما ایرانیهاست که قسمتی از فرایند پخت ماکارونی به شمار میرود. اما در نهایت، ته دیگ معمولا یا در ظرف جدا از دیس ماکارونی سرو میشود یا به عنوان بخشی از تزیین دیس ماکارونی به کاربرده میشود. نکته جالب این است که تهیه ته دیگ ماکارونی هنری است که شما میتوانید با آن ماکارونی خود را خاص کنید و هنرتان را به رخ بکشید.
به طور کلی ته دیگ ماکارونی را میتوان به اشکال مختلف طبخ کرد و برای تهیه آن میتوان از مواد مختلفی از جمله خود ماکارونی، سیب زمینی، بادمجان، کدو، سبزیجات مختلف مثل کاهو و حتی کورن فلکس استفاده کرد.
مواد لازم برای درست کردن ماکارونی با ته دیگ سیب زمینی=ماکارونی ۵۰۰ گرم /سیب زمینی ۲ عدد /گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم/ قارچ ۵ عدد /پیاز بزرگ ۱ عدد/ فلفل دلمه ای ۱ عدد /رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری/ آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری /روغن مایع، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به اندازه لازم.
۱- پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در ماهی تابه ای که در آن روغن داغ کرده ایم میریزیم و تفت میدهیم، بعد این که پیاز ها کمی نرم شدند، کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم تا پیاز ها طلایی رنگ شوند.
۲- فلفل دلمه ای را هم پس از شستشو به صورت نگینی خرد کنید و داخل تابه پیاز بریزید و کمی تفت دهید، قارچ ها را بعد از شستن، پوست گرفته و ورقه ورقه کنید و به ماهی تابه اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.
۳- در این مرحله گوشت چرخکرده را هم داخل تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ گوشت کمی تغییر کرده و سرخ شود، بعد آبلیمو، رب و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب همه مواد را قاطی کنید تا همه مواد قرمز رنگ و یکدست شوند.
۴- ماکارونی را داخل قابلمه آبجوش ریخته و بپزید، در حدی ماکارونی را بپزید که اطراف ماکارونی نرم بوده اما مغز آن کمی سفت باشد، ماکارونی را با آب سرد آبکش کنید و داخل یک ظرف مناسب با مایه ماکارونی کاملا مخلوط کنید تا رشته های ماکارونی رنگ رب را به خود بگیرد و مایه گوشتی در همه جای ماکارونی پخش شود.
۵- پوست سیب زمینی را گرفته و بشویید، سپس ورقه ورقه کنید و بعد یک قابلمه نچسب را روی حرارت متوسط بگذارید و داخل آن روغن مایع بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود، بعد سیب زمینی ها را در آن بچینید و ماکارونی را روی سیب زمینی ها بریزید.
۶- یک دم کنی روی درب قابلمه قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید و حرارت را متوسط نگه دارید تا بخار داخل قابلمه بپیچد، سپس زیر حرارت را کم کنید و به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه صبر کنید تا ماکارونی کاملا دم کشیده و سیب زمینی ها سرخ شوند. وقتی ماکارونی دم کشید آن را داخل ظرف سرو بریزید و سیب زمینی ها را روی ماکارونی بچینید.
۱- برای خوشمزه تر شدن و خوش رنگ تر شدن ته دیگ، کمی زردچوبه داخل روغن بریزید بعد سیب زمینی ها را کف قابلمه بچینید.
۲- میتوانید زیر سیب زمینی ها کنجد سفید بریزید تا طعم ته دیگ بسیار عالی شود.
۳- توجه داشته باشید برای داشتن ته دیگ خوب باید حتما قابلمه نچسب باشد. تفلون یا سرامیک یا چدن فرق نمیکند و البته خش نیز نداشته باشد.
۴- میتوانید داخل پیاز از پودر سیر یا سیر رنده شده نیز استفاده کنید.
۵- میتوانید یک عدد سیب زمینی را خرد کرده و سرخ کنید و داخل مایه گوشت بریزید. ۶- این مقدار مواد برای حدود ۴ الی ۶ نفر کافی میباشد، اما اگر برای تعداد کمتر یا بیشتر خواستید ماکارونی با ته دیگ سیب زمینی درست کنید مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
برای پختن ماکارونی با سویا و ته دیگ سیب زمینی ، ابتدا سویا را برای مدت ۳۰ دقیقه در آب ولرم بخیسانید، بعد پیاز را خرد کرده و با نمک و ادویه هایی مانند : پودر آویشن، زردچوبه و فلفل تفت داده و بعد از طلایی شدن پیاز ها، سویا را آبکش کرده و آب آن را کامل بگیرید و در تابه با پیاز ها تفت دهید بعد از سرخ شدن سویا ، رب را داخل تابه بریزید و خوب تفت دهید تا تمام مواد با هم ترکیب شده و یکدست شوند، بعد از آبکش کردن ماکارونی، مایه ماکارونی را با ماکارونی مخلوط کرده و دم کنید.
حتما لازم نیست خیلی ساده ماکارونی را کف قابلمه بریزید بلکه میتوانید با توجه به نوع ماکارونی مورد استفادهتان، به ته دیگتان شکل بدهید. مثلا اگر از ماکارونی رشتهای استفاده میکنید، میتوانید آن را به شکل دایره درآورید و ته قابلمه بگذارید. یا اگر از ماکارونی فرمی لولهای استفاده میکنید ته قابلمه را دانه به دانه، ماکارونی لولهای بگذارید تا شکل ته دیگتان خاص و متفاوت باشد.
روش تهیه ته دیگ با زیتون هم مثل باقی موارد است. فقط باید زیتون سبز یا سیاهی که تهیه کردهاید را ابتدا حلقهای برش دهید. (البته اگر بتوانید زیتون حلقه شده آماده تهیه کنید، کارتان راحتتر خواهد بود.) بعد از آماده کردن زیتونها باید آنها را به هر شکلی که دوست دارید کف قابلمه مدنظرتان که در آن روغن داغ شده، بریزید و مثل همه موارد تهیه ماکارونی، کارتان را ادامه دهید.
ته دیگ کدو سبز و بادمجان هم از آن دسته ته دیگهاست که باید برای تهیهاش زمان کافی داشته باشید، بنابراین اگر فرصت و حوصله کافی دارید، تهیه این ته دیگ هم میتواند تجربه متفاوتی از ته دیگ را برایتان به ارمغان بیاورد.
یکی از متفاوتترین تهدیگهایی که میتوانید برای ماکارونی داشته باشید ترکیب کدو و بادمجان است. برای تهیه این نوع ته دیگ باید ابتدا بادمجان و کدو را پوست بگیرید و بادمجان را در آب و نمک به مدت یک ساعت بگذارید تا ترد شده و تلخی آن گرفته شود. سپس بادمجان و کدو را رنده کنید و آب آن را خوب با دست بگیرید.
بعد به ترکیب رنده شده بادمجان و کدو سبز، مقداری نمک، فلفل و ادویه مدنظرتان اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط آماده شده را کف قابلمهای که در آن روغن ریختهاید بریزید و خوب صاف کنید و اجازه دهید ته دیگ کدو و بادمجانتان آماده شود.