در سفره افطار چه بگذاریم با مدل های جذاب باکلاس برای باسلیقه ها
مدل بلوز بافت زنانه جدید و شیک و دخترانه اسپرت و ساده
مدل بلوز بافت زنانه مدل بلوز بافت زنانه جدید و شیک و دخترانه اسپرت و ساده در سایت الی مگ. امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. مدل بلوز بافتنی …
مدل آرایش زنانه ایرانی بسیار شیک و جذاب با جدید ترین میکاپ ها
مدل آرایش زنانه ایرانی مدل آرایش زنانه ایرانی بسیار شیک و جذاب با جدید ترین میکاپ ها در سایت الی مگ. امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. ممکن …
مدل سرپطلونی کوتاه دخترانه از زیباترین و شیک ترین کالکشن ها
مدل سرپطلونی کوتاه دخترانه مدل سرپطلونی کوتاه دخترانه از زیباترین و شیک ترین کالکشن ها در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. مانتو کوتاه یکی از مدلهای …
در سفره افطار چه بگذاریم
در سفره افطار چه بگذاریم با مدل های جذاب باکلاس برای باسلیقه ها در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.
افطاری چه ساده باشد و چه شیک و لاکچری، ثواب بسیار زیادی دارد و یکی از آداب مسلمانان است که بسیار توصیه شده است. برخی از افراد به دلیل ایجاد تمایز و یا ارائه یک پذیرایی شیک و به یاد ماندنی برای مهمانان خود به دنبال تزیین یک سفره افطاری لاکچری با اقلام خاص هستند.
غذاها را چطور آماده کنیم؟ برای اینکه در طول روز که روزهدار هستید به شما فشار نیاید و اذیت نشوید بهترین کار این است که شبهای قبل از مهمانی را از دست ندهید. شما شب قبل از افطاری چیزی حدود ۵ تا۴ ساعت وقت دارید که به تمیز کردن خانه مشغول شوید.
دستمالکشیها و تمیزکردنها را شب قبل انجام بدهید. ضمن اینکه حین روبه راه کردن اوضاع خانه میتوانید بعضی از مواداولیه سفره افطاری فردا را هم آماده کنید و در یخچال بگذارید که روز بعد کار نهایی پخت غذا را انجام بدهید.
مثلا اگر قرار است آش بپزید، نخود و لوبیا و حبوبات را بگذارید روی گاز تا بپزد یا اگر دوست دارید به مهمان خود کشکبادمجان بدهید میتوانید همینطور که کارهای خانه را انجام میدهید بادمجانها را سرخ کنید و آنها را در ظرفی در بسته در یخچال بگذارید.
حتی میتوانید دسرهایی مثل فرنی یا شلهزرد را که نیاز به چشیدن دارند آماده کنید. بالاخره تا جایی که میتوانید شب قبل به کارهای ضروری خود برای افطاری برسید تا روز مهمانی با زبان روزه زیادی خسته نشوید.
میزان غذایی که برای افطاری درنظر میگیرید باید کمتر از میزان غذایی باشد که برای یک مهمانی شام آماده و تهیه میکنید. معمولا از سفره افطار همیشه غذا به میزان قابل توجهی اضافه میماند. برای اینکه بعد از تمام شدن افطاری با حجم زیاد غذاهای مانده روبهرو نشوید بهتر است به تعداد خانوادههایی که مهمان شما هستند ظرف یکبار مصرف تهیه کنید.
از غذای اضافه افطار برای هر خانواده کمی در ظرف یکبار مصرف بکشید و به آنها بدهید. با این کار هم از اسراف جلوگیری کردهاید و هم اینکه خانم خانواده مهمان را از دغدغه سحری چی بپزم در آن شب رها کردهاید.
سادهترین نکتهای که در انتخاب غذای افطار باید در نظر داشته باشید، مقویبودن آن است. همه ما میدانیم که برخی خوراکیها مانند خرما؛ یک انرژی زای طبیعی به حساب میآیند و اصطلاحا مقوی هستند، اما دقیقا منظور از غذای مقوی چیست؟ افرادی که روزه میگیرند یا به طور کل فستینگ انجام میدهند، حداقل ۸ الی ۱۰ ساعت از شبانهروز از خوردن هرگونه غذا، منع هستند.
حالا تصور کنید، بدنی که در طول روز به مصرف انواع ویتامین، انواع چربی، پروتئین و کربوهیدرات نیاز دارد، هیچ یک را دریافت نمیکند. تعریف غذای مقوی دقیقا همین جا است؛ غذایی که دارای تمام یا اکثر گروههای غذایی بالا باشد.
تعداد وعدههای مجاز در ماه رمضان، به نسبت حالت عادی کمتر است. بنابراین جادادن انواع آجیل که منبع خوبی از ویتامینها، فیبر و مواد معدنی مورد نیاز بدن هستند، در برنامه غذایی افطار و میانوعدههای پس از افطار، انتخابی عالی برای تضمین سلامت بدن خواهد بود.
دومین نکته در تهیه غذای افطار، مصرف خوراکیهایی است که آب از دست رفته بدن را جبران میکنند. از زمان قدیم در فرهنگ ایرانیها، آش و حلیم یکی از پای ثابتهای سفره افطاری بودهاند. اگر تا به حال به علت محبوبیت این دو مدل غذا فکر نکرده بودید، باید به شما بگوییم آب فراوان آنها دقیقا علت همین محبوبیت است.
علاوهبر آش، حلیم و سوپ، مصرف میوه و آب میوه میتواند انتخابی عالی برای حضور در سفره غذای افطار باشد. البته در نظر داشته باشید که هیچ چیز نمیتواند جایگزین آب خالص باشد. بنابراین به هیچ عنوان مصرف آب را فراموش نکنید.
سبزیجات، غلات، آجیلها و میوهها، گنجی ارزشمند برای بدن شما هستند. سومین نکته در انتخاب غذای افطار توجه به میزان فیبر موجود در آنها است. علاوهبر تاثیر مصرف فیبر در پیشگیری از بیماریهای قلبی، دیابت، سرطان و کلسترول، مصرف فیبر در ماه رمضان دو خاصیت اصلی دارد: مصرف فیبر، یبوست ناشی از عدم مصرف آب در طول روزه را از بین میبرد استفاده از فیبر در غذای افطار سبب سیری شده و از پرخوری بیش از حد در وعده افطار جلوگیری میکند.
همانطور که گفتیم میوهها، سبزیجات و برخی غلات بهترین منابع فیبر هستند. بادام نیز یکی از خوراکیهای سرشار از فیبر است که مصرف فقط ۱۰۰ گرم از آن، بیش از ۵۰ درصد فیبر مورد نیاز روزانه ما را فراهم میکند.
در تهیه غذای اصلی افطاری، پیشنهاد میکنیم چند نکته ساده را در نظر داشته باشید. از غذاهای تند، شور، چرب، سنگین و فست فودی شدیدا خودداری کنید. در صورتی که وعده پس از افطار سنگین باشد، بدن توانایی هضم آن را پس از یک فستینگ طولانی نخواهد داشت و افراد دچار مشکل روده و معده میشوند. بهترین گزینه برای غذای افطار، غذاهای سنتی ایرانی است که مقوی هستند و عطر و طعم بینظیری هم دارند.
بسیاری از افراد روزه گرفتن را مساوی با لاغرشدن میدانند. اگرچه در ماه رمضان ممکن است به دلیل کاهش ریزهخواری را تغییر سبک زندگی لاغر شوید، اما باید در نظر داشته باشید که ممکن است با یک رژیم غذایی اشتباه، حتی در ماه رمضان چاق شوید.
دومین نکته برای جلوگیری از افزایش وزن در ماه رمضان، مصرف آب کافی است. برخی تحقیقات نشان داده که مصرف آب به اندازه کافی، میتواند متابولیسم و سرعت کالریسوزی را افزایش دهد. پیشنهاد میکنیم برای تامین آب از دست رفته بدن و کمک به هضم معده، غذاهای آبکی مانند سوپ و آش را حتما در سفره افطار داشته باشید.
به نظر ما و بسیاری از متخصصان تغذیه، بیشترین علت چاقی در ماه رمضان مصرف بیش از حد قندهای فرآوریشده است. در ماه رمضان، شما در طول روز با افت قند شدیدی مواجه هستید. بنابراین بلافاصله پس از افطار، میل زیادی به مصرف شیرینیجات فراوان دارید.