تزیین کیک با خامه + زیباترین تزیینات روی کیک با خامه با خلاقیت ارسالی شما
مدل حمامهای ساده کلاسیک با جدیدترین دیزاین های ترند شده و شیک
مدل حمامهای ساده مدل حمامهای ساده کلاسیک با جدیدترین دیزاین های ترند شده و شیک در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. طراحی دکوراسیون حمام از طراحی …
مدل آرایش صورت ملایم مجلسی 1402 و ساده و ملایم و جذاب برای عروسی
مدل آرایش صورت ملایم مجلسی مدل آرایش صورت ملایم مجلسی ۱۴۰۲ و ساده و ملایم و جذاب برای عروسی در سایت الی مگ. امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار …
مدل مو باز دخترانه ساده + با این مدل موها زیبایی شما دو چندان می شود
مدل مو باز دخترانه ساده مدل مو باز دخترانه ساده + با این مدل موها زیبایی شما دو چندان می شود در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما …
تزیین کیک با خامه
تزیین کیک با خامه + زیباترین تزیینات روی کیک با خامه با خلاقیت ارسالی شما در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.
یکی از روش های تزیین کیک و یا تزیین کاپ کیک استفاده از خامه است. استفاده از خامه سال هاست به عنوان یکی از آسان ترین روش های برای تزیین روی کیک و یا روکش کیک از طریق خامه کشی استفاده می شده است. تزیین کیک شکلاتی با خامه، تزیین کیک اسفنجی با خامه و تزیین کیک ساده با خامه از بهترین نمونه های تزیین با خامه است.
خامه فرم گرفته که برای تزئین کیک و درست کردن بعضی از دسرها به کار می رود به دو صورت تهیه می شود: خامه حیوانی یا غیر حیوانی . خامه های غیر حیوانی بافت سبک تری دارند و چربی کمتر و رژیمی هستند. تزیین با خامه فرم گرفته به روش های مختلف صورت می گیرد.
غالبا تزیین با خامه فرم گرفته با استفاده از قیف و ماسوره انجام می شود. شکوفه زدن با خامه، یا به اصطلاح پایپ کردن (Piping) کار خیلی سختی نیست فقط به تمرین نیاز دارد. شما می توانید مدل های زیبا و بی نظیر تزیین کیک با ماسوره را برای تزیین کیک هاتون استفاده کنید.
تزیین کیک با خامه فرم گرفته از توانایی های خاص و حرفه ای در کیک پزی محسوب می شود و احتیاج به تجربه و دقت و دانش زیادی دارد ولی روش های ساده و بسیار شیک و زیبایی هم برای تزیین کیک وجود دارد که به تجربه و حرفه ای بودن نیاز ندارد و می توانید کیک های شگفت انگیزی را تهیه کنید.
ماسوره ها صرفا برای کیک و شیرینی استفاده نمی شوند بلکه برای تزیین غذاها هم می توانید از آن ها استفاده کنید. کار کردن با ماسوره ها شاید برای بعضی از دوستان کمی سخت باشه ولی وقتی یه مقدار باهاشون کار کنید لذت خواهید برد. پخت کیک تولد اصلا سخت نیست. چرا که پایه اون کیک اسفنجی است که از آسان ترین کیک هاست و به راحتی پخته می شود.
مشکل اصلی تزیین کیک تولد و عروسی و فرم گرفتن خامه است که کمی به مهارت و تجربه نیاز دارد. برای تزیین کیک با خامه فرم گرفته هم می توان از خامه با رنگ خودش یعنی سفید استفاده کرد، و هم با رنگ های خوراکی کیک رنگی درست کرد.
درست است که فروشگاههای لوازم قنادی و بعضی از سوپرمارکتها، خامه قنادی میفروشند. اما اگر طرز تهیه خامه کیک با خامه صبحانه را بدانید، خودتان در خانه خامه فرمگرفته درست میکنید. خیلیها مزهی کیک خانگی را با هیچ چیز عوض نمیکنند. این خیلیها سلیقه به خرج میدهند و میخواهند کیکشان را تزئین کنند.
خامه کیک برای تزئین انواع کیک و دسر عالی میشود. با خامهای که فرم گرفته، چه کارهای که نمیتوانید بکنید. آن را در قیف بریزید و روی سوپ سفید، چند شکوفه خامه بزنید. میتوانید ظرف پاستا آلفردو را با کمی خامه فرمگرفته تزئین کنید.
بعضیها دوست ندارند هاتچاکلت را بدون خامه بخورند. برای تزئین کوکی، بیسکوییت، وافل، پودینگ، قهوه، میلکشیک، بستنی، فرنی، و هر دسری که در خانه درست میکنید، روی خامهتان حساب کنید.
حدس میزنید از چه زمانی مردم خامه کیک درست کردند؟ از حدود قرن شانزدهم مردم از خامهی فرمگرفته استفاده میکردند. در رسپیهایی که از ۱۵۴۹ میلادی در ایتالیا و ۱۶۰۴ در فرانسه بهجا مانده، این خامه هم برای خودش جایی دارد. قدیمترها به آن میگفتند «برف شیر»! اسم جذابی هم بوده.
در آخرهای قرن نوزدهم بود که انقلاب صنعتی به کمک تولید خامه پرچرب سانتریفیوژی آمد. دیگر آشپزها میتوانستند خامه را آماده بخرند و آن را فرم دهند. تا پیش از آن خودشان باید خامه درست میکردند. حالا ما میتوانیم بهراحتی از خامه صبحانه، خامه کیک یا همان خامه فرمگرفته را درست کنیم.
همزن برقی هم به کمکمان آمده. این را هم بگوییم که رکورد بلندترین تودهی خامهی فرمگرفته حدود ۱۸ و نیم سانتیمتر بوده. این رکورد در ۲۰۱۱ ثبت شده. آن را روی ماگ پر از هات چاکلت گذاشته بودند. چه هاتچاکلت بینظیری بوده!
معمولا روی خامه صبحانه کمی آب جمع میشود. آب را خالی کنید. خامه و پودر شکر را در ظرفی بریزید. کمی بههم بزنید. مخلوط را در فریزر بگذارید.نیم ساعتی که گذشت، ظرف خامه را بیرون بیاورید. کمی بههم بزنید و دوباره به فریزر برگردانید. چند دقیقهی بعد دوباره خامه را بیرون بیاورید. بهتر است ظرف خامه استیل باشد. استیل خنکی را در خودش نگه میدارد.
اگر در فریزر جای خالی چندانی ندارید، خامه را بعد از فریزر در یک کاسهی بزرگ و سرد بریزید. سرمای ظرف خیلی مهم است.حالا وقتش رسیده که همزن را بیاورید و مخلوط خامه را خوب بههم بزنید. حوصله کنید و ۱۰ دقیقهای به همزدن خامهی یخزده ادامه دهید. مراقب خنکی ظرف باشید. اگر لازم است زیر ظرفتان یخ بگذارید. میبینید که بافت خامه یکدست میشود. اما این خامه فرم نمیگیرد. لازم است همچنان مخلوط خامه را هم بزنید.
کمکم میبینید که خامه سفت میشود. و جالبتر این که حجم آن مثل معجونهای جادویی، زیاد میشود. وانیل را فراموش نکنید. با اضافه کردن وانیل، عطر و مزهی خیلی خوبی به خامه کیک میدهید. در آخر خامه آنقدر سفت شده که جای همزن روی آن میماند و شکلهای عجیب میسازد.
سرد بودن وسایل اهمیت زیادی دارد. همانطور که گفتیم ظرف باید سرد بماند، حتا با یخ. میتوانید ظرف و پرههای همزن را ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا خوب سرد شوند. وقتی مواد اولیه را آماده میکنید، خامه را در آخرین لحظه از یخچال بیرون آورید. در آخرین مرحله، همزن را با سرعت بالا روشن کنید. بعضیها دوست دارند رنگ خوراکی به خامه اضافه کنند.این دیگر به سلیقه و نوع کیک شما برمیگردد.
این خامه را میتوانید در فریزر نگهداری کنید. پیش از استفاده، کمی آن را با همزن بزنید تا دوباره فرم بگیرد. از خامه فرمگرفته برای تزئین انواع دسر، کاپکیک، ژله و کیک استفاده میکنید. میتوانید خامه کیکتان را تا حدود ۵ تا ۷ روز در یخچال نگه دارید.
روش دیگر برای تزیین کیک با خامه تزیین با اسپری خامه است. این اسپری ها در طعم های توت فرنگی، شکلاتی و ساده وجود دارد و برای نگهداری آن ها روی جعبه نوشته شده قبل از استفاده نیازی به یخچال نیست اما می توان برای اطمینان آن ها را در یخچال نگهداری کرد. همچنین بعد از هر بار استفاده قسمت بالای آن را باز کنید و بشورید. چون خامه بیرون از قوطی به مرور زمان خراب و فاسد می شود.