تزیین پوره سیب زمینی + جالب ترین ایده های اجرا شده روی پوره سیب زمینی
راز خوشمزگی ماکارونی
راز خوشمزگی ماکارونی راز خوشمزگی ماکارونی از جمله نکاتی است که همه دوست دارند در مورد ان اطلاعاتی داشته باشند چرا که هر کسی ماکارونی را یک طور درست می کند و …
تزیین کباب چنجه + تزیینات زیبا و شیک روی چنجه که میز شما را دگرگون می کند
تزیین کباب چنجه تزیین کباب چنجه + تزیینات زیبا و شیک روی چنجه که میز شما را دگرگون می کند در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه …
تزیین کیک با میوه + خلاقیت بی نظیر در تزیین کیک با میوه را اینجا ببینید
تزیین کیک با میوه تزیین کیک با میوه + خلاقیت بی نظیر در تزیین کیک با میوه را اینجا ببینید در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه …
تزیین پوره سیب زمینی
تزیین پوره سیب زمینی + جالب ترین ایده های اجرا شده روی پوره سیب زمینی در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.
پوره سیب زمینی از آن دسته غذاهایی است که به راحتی آماده شده و زمان زیادی از شما نمیگیرد. به علاوه، این غذا انواع زیادی داشته و میتوانید از آن به عنوان یک غذای اصلی، میانوعده یا حتی برای تزئین غذاهای دیگر استفاده کنید. همچنین اکثر افراد، چه جوان و چه پیر، این پیشغذا را دوست دارند. بنابراین، اگر به دنبال یک وعده غذایی خوشمزه و در عین حال سبک و راحت هستید.
پوره سیب زمینی غذای بسیار خوشمزه ای است که به سادگی در منزل تهیه می شود، آن را می توانید بعد از طبخ برای سرو به زیبایی و با ایده های خلاقانه تزیین کنید. تزیین پوره سیب زمینی بسیار جالب است.
تزیین غذا به روش های مختلف بستگی به سلیقه شما همراهان گرامی دارد، شما می توانید پوره سیب زمینی را با روش های خلاقانه تزیین کنید، تزیین کتلت و تزیین کوکو سیب زمینی بسیار راحت و نیاز به زمان کمی دارند.
تزیین غذا به روش های مختلف بستگی به سلیقه شما همراهان گرامی دارد، شما می توانید پوره سیب زمینی را با روش های خلاقانه تزیین کنید، تزیین کتلت و تزیین کوکو سیب زمینی بسیار راحت و نیاز به زمان کمی دارند.
تزیینات انواع غذاها بسیار جذاب و اغلب مورد توجه بیشتر افراد قرار می گیرد، برای تزیین کردن پوره سیب زمینی می توانید از سبزیجات نیز استفاده نمایید.پوره سیب زمینی نوعی خواک است که از له کردن سیب زمینی و افزون مواد چرب و لطیف کننده در آن استفاده می شود.
پوره سیب زمینی اکثرا در رستوران ها برای تزیین بشقاب های غذا و سرو کردن کنار استیک ها به عنوان مکمل غذا و یا برای کودکانی که تازه شروع به خوردن غذاهای جامد کرده اند مناسب است. این خوراک تاریخچه خیلی دوری ندارد و برای اولین بار رسپی آن در سال ۱۷۴۷ منتشر شد.
پوره سیب زمینی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و بینالمللی است. سیب زمینی منبع کربوهیدرات بدون چربی بوده و غذای موردعلاقه ورزشکاران محسوب میشود. برای تهیه پوره سیب زمینی ابتدا سیب زمینیها را پخته و له کنید.
در ادامه مواد دیگر مانند کره، شیر، جعفری و ادویهها را به سیب زمینی بیافزایید. البته در تهیه این پوره میتوان از مواد اولیه دیگری مانند خامه، پیازچه، قارچ، شوید، پنیر، ذرت، پیاز داغ و… نیز استفاده کرد تا طعمهای متفاوت و خوشمزه به وجود آیند.
مواد لازم برای پوره سیب زمینی=سیب زمینی ۵۰۰ گرم /کره ۱۰۰ گرم /شیر ۳/۴ پیمانه/ نمک، فلفل سفید به میزان لازم/ جعفری خرد شده به میزان لازم.
طرز تهیه پوره سیب زمینی با شیر=ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید سپس آنها را بپزید. با روش های گفته شده: ۱٫ سیب زمینی ها را داخل قابلمه گذاشته تا جایی که که روی سیب زمینی ها را بپوشاند شیر می ریزیم و اجازه می دهیم تا کل شیر جذب سیب زمینی بشود، سیب زمینی را می پزیم.
۲٫ داخل قابلمه ای نمک بریزید و سیب زمینی ها را روی نمک چیده اجازه دهید تا پخته شود. ۳٫ سیب زمینی ها را در مایکروفر به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت بالا بپزید.حالا سیب زمینی ها را پوست کنده و کمی خرد کنید تا از حرارت بیفتد. سپس از یک الک فلزی برای پوره کردن سیب زمینی استفاده کنید.
حالا کره را به شکل نگینی خورد کرده و به سیب زمینی اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کم کم شیر را به مواد افزوده و با مفتول فلزی مخلوط می کنیم. حالا نمک و فلفل را افروده، پوره ما آماده شده است با جعفری تزئین می کنیم. این پوره را می توان در قیف ریخت با ماسوره مختلف شکل داد.
مقدار کره این دستور را تا ۲۰۰ گرم می توانید افزایش دهید. خامه را می توانید جایگزین شیر کنید. بهتر است از میکسر برای له کردن سیب زمینی استفاده نکنید، چون نشاسته سیب زمینی آزاد شده و سیب زمینی چسبنده می شود.
برای کودکان خود این غذا را تهیه کنید به این روش که سیب زمینی و هویج را با عصاره قلم بپزید و بعد از تکمیل پخت به آن نمک و خامه بیفزایید این غذای مقوی در وزن گیری کودکان بسیار موثر است.
در طرز تهیه پوره سیب زمینی با پیازچه، ۳ عدد سیبزمینی متوسط آبپز شده را با مقداری کره مخلوط کنید.سپس ۲ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده، یک حبه سیر له شده و مقداری نمک را به عنوان چاشنی اضافه کرده و آن را در ظرف دلخواه بریزید. استفاده از پیازچه باعث میشود تا خواص پوره سیب زمینی افزایش یابد.
اگر میخواهید پوره طعم متفاوت و جذابی داشته باشد، پیشنهاد میکنیم که تهیه پوره سیب زمینی با پنیر را امتحان کنید. فرایند تهیه این پیش غذا، مطابق مراحل گفته شده در بالا است اما یک مرحله دیگر نیز اضافه میشود.در آخرین مرحله، پوره را در ظرفی مناسبی ریخته و روی آن پنیر پارمسان بریزید. سپس برای ۵ تا ۱۰ دقیقه سیب زمینی را داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شده و طلایی رنگ شود.
تهیه پوره سیب زمینی و قارچ، یکی از دیگر روشها در طرز تهیه انواع پوره سیب زمینی است. اضافه کردن قارچ به پوره سیب زمینی، باعث خوشمزهتر شدن این غذا میشود. دقت داشته باشید که قارچ را باید بدون آب آماده کرده تا زمانی که به پوره اضافه میکنید، کاملا خشک باشد. در این دستور، به ازای ۳ عدد سیب زمینی، به ۳۰۰ گرم قارچ، ۱ عدد پیاز متوسط و مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، روغن و سبزیجات معطر نیاز دارید.
مانند دستورهای قبل، سیب زمینیهای آبپز و پوره شده را با نیمی از پیاز داغ، نمک، فلفل، زردچوبه و سبزیجات معطر مخلوط کنید. در تابهای دیگر، قارچها را با بقیه پیاز داغ تفت دهید. دقت کنید که برای آب نینداختن قارچها، باید حرارت را زیاد کرده و مدت تفت دادن را کوتاه کنید.
حالا مخلوط قارچ را به تابه حاوی سیب زمینی بیافزایید تا غذای فوری و خوشمزه شما آماده سرو شود. برای ایجاد تنوع بیشتر، میتوانید مانند طرز تهیه توپک سیب زمینی، از مقداری پنیر پیتزا هم استفاده کنید. در این صورت، ترکیب پوره سیب زمینی در کنار قارچ و پنیر پیتزا، یک طعم عالی و منحصربه فرد خواهد شد.