تزیین آش رشته شب یلدا + تزیینات فوق العاده روی آش که هرگز تاکنون ندیده اید
تزیین گوجه به شکل قلب گل پروانه با ایده های متنوع زیبا خلاقانه
تزیین گوجه تزیین گوجه به شکل قلب گل پروانه با ایده های متنوع زیبا خلاقانه در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. فردی که دچار …
مدل بلوز شلوار زنانه با طراحی های مدروز خانومانه برای سخت پسندان
مدل بلوز شلوار زنانه مدل بلوز شلوار زنانه با طراحی های مدروز خانومانه برای سخت پسندان در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. ممکن است …
مدل لباس عروس ایرانی + زیباترین مدل های لباس عروس ایرانی را اینجا ببینید
مدل لباس عروس ایرانی مدل لباس عروس ایرانی + زیباترین مدل های لباس عروس ایرانی را اینجا ببینید در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار …
تزیین آش رشته شب یلدا
تزیین آش رشته شب یلدا + تزیینات فوق العاده روی آش که هرگز تاکنون ندیده اید در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.
شب یلدا یکی از مهمترین جشنهای ایرانیان است. این شب تاریخی طولانی دارد و قدمتش به سالها پیش از میلاد مسیح برمیگردد. زمانی که پیشه مردم کشاورزی بود و خورشید و روشنایی آن، نماد روزیرسانی. ما ایرانیها و برخی از کشورهای همسایه یلدا را به عنوان طولانیترین شب سال در کنار هم شبنشینی داریم و جشن میگیریم.
یلدا به معنای زایش و نو شدن طبیعت است. در گذشته ابوریحان بیرونی از عبارت«میلاد اکبر» برای این شب بهیادماندنی استفاده میکرده که به معنای میلاد یا تولد خورشید بود. خور، خرم روز و شب چله از دیگر نامهایی است که برای این شب طولانی در نظر گرفته شده است.
زیرا ایرانیها چهل روز اول زمستان را «چله بزرگ» و بیست روز بعد از آن را «چله کوچک» مینامند؛ گویا در گذشته، کشاورزان برای تقسیمبندی روزهای زمستانی یا تابستانی و زمان مناسب برای کاشت و برداشت محصولات خود از آن استفاده میکردهاند.
پیاز داغ، سیر داغ، نعناع داغ، کشک و حبوبات پخته شده موادی هستند که، می توان از آن ها برای تزئین آش استفاده کرد. برای خوش رنگ شدن آش می توانید در روغنی که نعنا را در آن سرخ می کنید، کمی زردچوبه اضافه کنید. مقدار روغنی که نعناع را با آن سرخ میکنیم نباید کم باشد، چون این روغن به شفاف شدن آش کمک می کند.
همچنین با مخلوط کردن کشک با زردچوبه سرخ شده در روغن، رنگ غذا و زعفران می توانید از تنوع رنگ بیشتری در تزئین آش بهره ببرید. آش رشته یکی از محبوب ترین از انواع آش های ایرانی است. که در اکثر مجالس های مختلف پای ثابت سفره های ما است.
با یادگیری هرکدام از این روش های تزئین آش رشته، می توانید برای انواع آش ها مانند : آش رشته، آش جو، آش ترخینه دوغ، آش گوجه، آش ترش، آش شله قلم کار، آش دوغ و آش ماست استفاده کرد.
حتماً قبل از تزئین کردن آش رشته، اجازه بدید آش داخل ظرف مخصوص سرو غذا کمی سرد بشه و بعد شروع به تزئین این غذا بکنید. در غیر این صورت یا تمام موادی که برای تزئین آش رشته روی اون ریختید به پایین آش غوطه ور میشن و یا با یک تکان کوچیک کل طراحی آش به هم میزیره.
ظرف نقش مهمی در نتیجه نهایی غذای شما ایفا میکند. بنابراین سعی کنید ظروفتان را به دقت انتخاب کنید. و به یاد داشته باشید که، ظرف یک چهارچوب اساسی برای سرو غذا به حساب می آید. همچنین انتخاب سایز مناسب ظرف نیز، بسیار حائز اهمیت است.
آش باید به گونه ای باشد که لب به لب کناره های کاسه نباشد. از طرفی کم بودن آن در داخل ظرف نیز، ظاهر نامناسبی را نمایان می کند. ظرف استفاده شده برای میل کردن آش رشته، انواع کاسه ها است. استفاده از ظروف سفالی سبز رنگ و سفید نما، جلوه بسیار زیبایی را به ظاهر غذا شما می دهد.
اگر آش را برای نذری یا بدرقه مسافر تهیه کرده اید، بهتر است از تزئین ها راحت تر و ساده تری که نیاز به زمان کمتر دارند، استفاده کنید. در صورتی که قصد دارید آش رشته را به مقدار زیاد بپزید و پخش نمایید بهتر است از تزیینات ساده تر استفاده کنید. با این روش می توانید آش را قبل از سرد شدن، پخش کنید. اگر تمایل دارید از طرح های پیچیده تر برای تزئین آش استفاده کنید، حتما باید سرعت العمل بالایی داشته باشید.
یکی از سریع ترین و ساده ترین روش ها برای تزئین آش رشته، قرار دادن ردیف به ردیف پیاز داغ و نعناء داغ و … روی سطح آش است. و این تفاوت رنگی ها در کنار رنگ سبز آش خودنمایی خواهند کرد. در صورت تمایل می توانید به کمک نعنا داغ و کشک های رنگی چند دایره تو در تو درون آش بکشید. سپس با کمک خلال یا چاقو از روی شعاع های دایره خطوطی را، از داخل به خارج بکشید. استفاده از حبوبات پخته شده باعث می¬شود طرح های گل و نقش و نگارهای مختلف را روی سطح آش ایجاد نمایید.
از دیگر کاربردهای اساسی آش رشته، استفاده از آن در مهمانی ها خصوصا افطاری ماه مبارک رمضان است. آش رشته یک غذای سنتی است. استفاده از نقشپ های اسلیمی و بته جقه باعث می شود این تزئین آش رشته جالب و زیباتر به نظر برسد. برای این نوع طرح ها، بهتر است از یک قیف برای کنترل بهتر کار خود استفاده کنید.
توجه داشته باشید که، کشک مورد استفاده برای تزیین باید غلظت مناسبی داشته باشد. کشک نباید خیلی رقیق یا خیلی غلیظ باشد. اگر طرح انتخابی خیلی ظریف نیست، برای یکدست تر شدن و زیبایی بیشتر و همچنین بالا بردن سرعت عمل خود در طراحی و تزیینات روی آش، می توانید از ظروفی شبیه ظروف خالی شده سس گوجه فرنگی (کچاپ) استفاده کنید.
تزئین آش رشته با توجه به اینکه این آش برای چه منظوری تهیه شده است. و همچنین چه مواد خوراکی و وسایلی برای دیزایین داریم، متغیر است. و به شکل های مختلف انجام می گیرد. و در نهایت این شما هستید که با استفاده از ایده و خلاقیت خود با کمترین وسیله می توانید آثار زیبایی را خلق کنید. امیدواریم با الهام گرفتن از این طرح ها و تصاویر زیبا بهترین تزیینات را ارائه دهید.
طرز تهیه آش رشته=بهتره لوبیا ها و نخود رو چند ساعت قبل یا از شب قبل خیس کنیم و در یخچال بگذاریم. البته عدس رو نه. چون همین جوری هم نیم ساعته له می شه. کسانی که مشکل معده دارند، باید در طول زمانی که حبوبات داره خیس می خوره، دو سه بار آبش رو عوض کنند. این کار باعث می شه که باد این مواد گرفته بشه و معده کمتر با مشکل مواجه بشه. همچنین حبوبات زودتر می پزند.
حبوبات رو به جز عدس بار می گذاریم. خوب که پختند، عدس رو هم اضافه می کنیم. در عین حال که مواد در حال پخت هستند، سیر داغ و پیاز داغ رو آماده می کنیم. نکته : سیر و پیاز و جداگانه خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و به آنها زردچوبه اضافه می کنیم که خوشرنگ بشه.) مقداری از سیر داغ و پیاز داغ رو در حال پخت به مواد اضافه می کنیم ، بقیه رو برای تزئین روش نگه می داریم. سپس سبزی آش رو که شسته و خرده کرده ایم رو اضافه می کنیم.
بعضی ها عادت دارند مقداری هم آرد به آش رشته اضافه می کنند. نظرشون اینه که اینجوری لعاب می اندازه. ولی به نظر من همون رشته کافیه. حالا دیگه خود دانید. ده دقیقه مونده به اینکه قابلمه رو از روی گاز بردارید، رشته رو هم اضافه کنید. آش حاضره. حالا اونو توی کاسه بکشید و صبر کنید کمی از داغی بیفته. سپس کشک رو روش بریزید. نکته : اگه خیلی داغ باشه و کشک رو بریزید، کشک روش وا نمی ایسته و داخل آش فرو می ره.
توجه داشته باشید که رشته و کشک شور هستند پس به هنگام افزودن نمک مراقب باشید که آش شور نشه.زمانی که رشته رو به آش اضافه می کنید، آش یه کمی سفت می شه. به این منظور بهتره مقداری آب جوش دم دست داشته باشید تا اگه آش خیلی سفت شد، آب جوش بهش اضافه کنید و اونو از سفتی نجات بدید.عده ای آش رشته را به قدری پرآب و کم ملات می پزند، که انگار آب سبزی و رشته است.