تزیین پنکیک خوشگل خوشمزه با مدل های خلاقانه جدید و زیبا
مدل سفره افطار با ایده های متنوع ساده شلوغ که برا سلامتی مفید اند
مدل سفره افطار مدل سفره افطار با ایده های متنوع ساده شلوغ که برا سلامتی مفید اند در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. روزهداری در ماه …
تزیین کیک با خامه + زیباترین تزیینات روی کیک با خامه با خلاقیت ارسالی شما
تزیین کیک با خامه تزیین کیک با خامه + زیباترین تزیینات روی کیک با خامه با خلاقیت ارسالی شما در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما …
مدل مانتو کبریتی کتی شیک زیبا با مدل های متنوع زنانه و دخترانه
مدل مانتو کبریتی کتی مدل مانتو کبریتی کتی شیک زیبا با مدل های متنوع زنانه و دخترانه در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. مانتوی کتی یکی …
تزیین پنکیک
تزیین پنکیک خوشگل خوشمزه با مدل های خلاقانه جدید و زیبا در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.
پنکیک خانگی، یک صبحانه و عصرانه جذاب و خوشمزه است که به راحتی در خانه میتوانید آن را درست کنید. سادگی پخت، خوشمزگی و جذابیت پنکیک برای کودکان و گروههای سنی مختلف، تمایل افراد به یادگیری طرز تهیه پنکیک خانگی و داشتن دستور پخت انواع پنکیک در خانه را به وجود آورده است.
پخت انواع پنکیک در مدلهای مختلف مثل پنکیک تابهای، پنکیک نوتلا، پنکیک پفکی و در نهایت پنکیک موز به راحتی قابل انجام است. طرز تهیه پنکیک شکلاتی در کنار دیگر انواع پنکیک خانگی از طرفداران زیادی برخوردار است. طعم مناسب پنکیک و هضم راحت آن برای افراد مختلف از دیگر موارد تمایل افراد به تهیه پنکیک خانگی است.
پنکیک این دسر شیرینی مانند در دسته کیکهای خانگی قرار داشته و یک میان وعده و صبحانه مقوی و مناسب به شمار میآید. طرزتهیه پنکیک خانگی در بیشتر سایتهای آشپزی آنلاین و کتابهای جدید آشپزی وجود دارد که نشان دهندهی استقبال افراد از این نوع دسر صبحانه است.
روشها و طرز تهیه گوناگونی برای پخت پنکیک در ایران و دیگر کشورهای دنیا ارائه شده است. طرز تهیه پنکیک خانگی با تنوع مواد اولیه و دستور پخت نسبتا یکسان آموزش داده شده و پخت آن در منزل را ساده کرده است.
مواد لازم برای تهیه پنکیک خانگی=آرد: یک و نیم پیمانه/ تخم مرغ: یک عدد/ شیر : یک لیوان /روغن مایع: یک قاشق غذا خوری /شکر: یک قاشق غذاخوری /نمک: یک قاشق چای خوری/ وانیل: یک قاشق چای خوری /بکینگ پودر : یک قاشق چای خوری.
انتخاب یک ظرف مناسب برای مخلوط کردن مواد لازم پنکیک اولین کاری است که باید انجام دهید. تخم مرغ، وانیل، نمک و شیر را درون ظرف ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. یک نکته برای خوش طعم شدن پنکیک ساده در این حالت استفاده از نیم لیوان شیر و نیمی دیگر آب پرتقال است. در این قسمت آرد الک شده(از صافی رد شده) را به همراه بکینگ پودر به مخلوط یک دست شده اضافه کرده و هم بزنید.
الک کردن آرد به یکواختی سریع مواد اولیه پنکیک کمک میکند. زمانی که اصطلاحا مایه پنکیک خانگی به یک دستی کامل رسید، روغن را به آن اضافه کرده و سپس دوباره با هم مخلوط کنید. مهمترین نکتهای در تهیه مواد پنکیک باید توجه داشته باشید غلظت مخلوط تهیه شده است.
به محض اینکه به غلظت کافی از مواد رسیدیم آن را به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال نگهدارید. تا پکینگ پودر تاثیر خود را بگذارد. شعله گاز را روشن کرده و تابه مدنظر برای تهیه پنکیک را روی آن بگذارید تا گرم شود. پس از اطمینان از گرم شدن تابه یک ملاقه یا قاشق بزرگ مایه پنکیک را به وسط تابه ریخته و منتظر بمانید تا یک طرف پنکیک بپزد.
زمانی که حبابهایی روی قسمت قابل مشاهده پنکیک شکل گرفته آن را برگردانید تا بخش دیگر پنکیک پخته شود. این کار را به دفعات به اندازه مایه پنکیک تهیه شده ادامه داده و سپس به تزیین ورقههای طلایی رنگ و خوشمزه پنیک خانگی تهیه شده بپردازید.
استفاده از شیر در دستور پخت پنکیک کاملا اختیاری است. میتوانید آّب را جایگزین این ماده کنید. شیر تنها به دلیل خوشمزه کردن پنکیک و بخشیدن یک نرمی مناسب به بافت پنکیک پیشنهاد میشود.همچنین می توانید به جای یک لیوان شیر از نصف لیوان آب میوه(آب پرتقال) و نصف لیوان شیر استفاده کنید این کار مزه پنکیک را بی نظیر می کند.
استفاده از بکینگ پودر در تهیه پنکیک اختیاری است ولی استفاده از آن باعث پف دار شدن پنکیک می شود. برای اینکه پنکیک به تابه نچسبد از تابه تفلون استفاده کنید. مدت زمان پخت هر طرف پنکیک به میزان حرارت شعله بستگی دارد ولی به طور حدودی بین ۳۰ ثانیه تا ۶۰ ثانیه زمان لازم است تا یک طرف آن بپزد.
برای اینکه مطمئن شوید یک طرف پنکیک پخته است به حباب های ریزی که روی پنکیک شکل میگیرد توجه کنید اگر بعد از گذشت ۳۰ ثانیه حباب هایی را روی پنکیک دیدید یعنی پنکیک شما پخته است و می توانید طرف دیگر آن را بپزید.
برای ریختن مایه پنکیک و خوب شکل گرفتن آن در تابه بسیاری افراد بر اساس تجربه پارچهای کوچک دم دستی و یا جای سس را پیشنهاد میدهند. غلظت پنکیک به اندازهای باشد که زمان برداشتن مایه پنکیک با ملاقه و ریختن آن از ارتفاع بر روی ظرف خاصیت کشسانی خود را داشته و بریده بریده نشود.
برای اینکه پنکیک شما بعد از پخت سفت نشود مواد پنکیک را زیاد هم نزنید. اگر به مایه پنکیک بعد از آماده شدن استراحت دهید نشاسته موجود در آن آرام می شود و پنکیک شما نرم و پف دار می شود. برای اینکه پنکیک یک صبحانه کامل شود آن را در کنار خامه ، عسل و مربا سرو کنید.
حرارت در نوع پخت پنکیک تاثیر مستقیم دارد. برای رسیدن به حرارت مطلوب ابتدا چند مدل پنکیک را برای تست در تابه قرار دهید. بهترین پیشنهاد به شما شعله ملایم گاز است. کف تابه انتخابی بهتر است ضخیم باشد تا حرارت زیادی را به پنکیک انتقال ندهد.
برای تزیین پنکیک خانگی می توانید از خامه، پودر شکلات و توت فرنگی استفاده کنید .برای این کار خامه را لا به لای پنکیک ها استفاده کنید و روی آن را با توت فرنگی تازه و پودر شکلات تزیین نمایید.
میتوانید از میوه هایی مانند توت فرنگی و موز برای تزیین استفاده کنید که علاوه بر زیبایی وقتی این میوه ها را کنار پنکیک میل کنید مزه فوق العاده ایی دارد.همچنین می توانید از پودر نارگیل، دارچین و لیمو هم استفاده کنید.
از عسل، کره و شکلات آب می توانید برای تزیین استفاده کنید و حتی شما می توانید از پودر قهوه و خیلی چیزهایی که تمایل دارید برای تزیین بهره ببرید.بیشتر افراد با استفاده از عسل و موز و گردو پنکیک ساده پخته شده را تزیین و سرو میکنند.