تزیین لازانیا در ظرف پیرکس مجلسی و تکی بسیار زیبا
مدل آرایش عروس عربی زیبا و ساده و خلیجی
مدل آرایش عروس عربی مدل آرایش عروس عربی زیبا و ساده و خلیجی در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. در بسیاری از کشورهای عربی زنان صورت …
مدل حلقه طلا ظریف ساده شیک جدید با ایده های متنوع و لاکچری
مدل حلقه طلا مدل حلقه طلا ظریف ساده شیک جدید با ایده های متنوع و لاکچری در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. حلقه نامزدی یک نوع …
مدل حلقه نامزدی جدید و شیک گوناگون از بهترین گالری های جهان
مدل حلقه نامزدی جدید و شیک مدل حلقه نامزدی جدید و شیک گوناگون از بهترین گالری های جهان در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. حلقه نامزدی …
تزیین لازانیا
تزیین لازانیا در ظرف پیرکس مجلسی و تکی بسیار زیبا در سایت الی مگ. امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.
برای تهیه مواد گوشتی لازانیا، ابتدا پیاز را نگینی و خیلی ریز خرد کنید. همین طور سیر را رنده کرده و یا ریز خرد کنید. درون تابهای کمی روغن زیتون بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز و سیر خرد شده را درون روغن تفت دهید تا سبک شده و خامی شان گرفته شود. گوشت چرخ کرده را به درون تابه اضافه کنید. (در این مرحله میتوانید کمی زردچوبه به مواد بزنید) گوشت را به همراه پیاز و سیر تفت دهید تا رنگ گوشت کمی تغییر کند.
در ظرف جداگانهای قارچهای خرد شده را همراه با کمی روغن تفت دهید. میتوانید چند قطره آب لیموی تازه به قارچها اضافه کنید تا رنگ آنها سیاه نشود. سپس قارچهای تفت داده شده را به مواد گوشتی اضافه کنید. در این مرحله گوجه فرنگیهای خرد شده، سس سالسا و تمام ادویه ها(نمک، فلفل، پودر سیر و پابریکا، آویشن) را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.(می توانید به جای گوجه تازه از ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید، در این صورت ۳ قاشق غذاخوری آب هم همراه آن اضافه کنید) در تابه را بگذارید، اجازه دهید گوشت به همراه سایر مواد برای مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم خوب و کامل پخته شود. در آخر جعفری تازه خرد شده به همراه ریحان خشک و جوز هندی را به مواد گوشتی اضافه کرده، تفت دهید و بعد از گذشت ۲ الی ۳ دقیقه زیر تابه را خاموش کنید.
در این مرحله باید سس مخصوص (یا همان سس بشامل) را برای لازانیا با گوشت تهیه کنید. کره را درون تابهای ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس آرد سفید را اضافه کنید. (توجه کنید که در این مرحله شعله گاز باید خیلی ملایم باشد، و مدام آرد را هم بزنید تا نسوزد). سپس شیر را درون تابه بریزید، تند تند هم بزنید تا هم آرد درون شیر حل شده و هم گوله نشود. (شیر باید کمی گرم باشد تا آرد بهخوبی در آن حل شود) در آخر پنیر خامهای و یا ترکیبی از پنیر موزارلا و چدار، همین طور نمک و فلفل را به سس اضافه کنید. هم بزنید تا سس بشامل به غلظت کافی و مناسب برسد. سپس زیر شعله را خاموش کنید.
اگر از ورقه لازانیا خشک استفاده میکنید، ورقههای لازانیا را درون آب، روغن و کمی نمک برای مدتی که روی بسته بندی نوشته شده بجوشانید. سپس با آب سرد آبکشی کنید و آنها را روی پارچه تمیز و یا حوله قرار دهید. اما اگر از لازانیا پیش پخت استفاده میکنید، نیازی به جوشاندن ندارد و کافی ست چند دقیقه درون آب ولرم قرار داده تا ورقهها نرم و قابل استفاده شوند.
برای چیدن لایههای لازانیا با گوشت یک ظرف نچسب مانند پیرکس یا قالب مخصوص فر را آماده کنید. کف و دیوارههای ظرف را با روغن چرب کنید. سپس با برس مخصوص آشپزی، مقداری از سس بشامل را به کف و دیوارههای ظرف بکشید تا خوب و کامل آغشته به سس شوند.(این ترفند مانع از خشک شدن و چسبیدن لازانیا میشود) سپس شروع به چیدن ورقهها کنید. ابتدا یک لایه ورقه لازانیا بچینید، روی آن را با برس آغشته به سس بشامل کنید، بعد کمی پنیر پیتزا بریزید. سپس مقدار نازک و کمی از مواد گوشتی را روی لایه قرار دهید، در اینجا ادویه مخصوص لازانیا را به همراه آویشن روی مواد بپاشید. و در نهایت مجددا پنیر پیتزا بریزید. لایههای بعد را به همین ترتیب ادامه دهید. ۴ الی ۶ لایه لازانیا بچینید. روی سطح لایه آخر را فقط با سس بشامل و پنیر پیتزا فراوان خوب و کامل پوشش دهید.
مقداری آب روی سطح لازانیا اسپری کنید(ابن کار مانع از خشک شدن سطح آن خواهد شد) حالا ظرف را درون فر که آن را از قبل گرم کردهاند برای مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه و با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته شود. در آخر برای مدت ۲ الی ۳ دقیقه، فر را روی حالت گریل قرار دهید تا روی لازانیا خوب طلایی و خوش رنگ شود. لازانیا با گوشت چرخ کرده خوشمزه شما آماده میباشد. وقتی آن را از فر خارج کردید، ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا داغی و حرارت آن کم شود و سپس برش داده و سرو کنید. (اگر بلافاصله و داغ برش بزنید لازانیا از هم میپاشد) لازانیا را میتوانید همراه با انواع سس، سالاد و نوشیدنی دلخواهتان نوش جان کنید.
شما میتوانید به جای جعفری تازه و یا همراه آن، سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمهای، هویج، ذرت و… را به موادتان اضافه کنید.پیاز مورد استفاده در مواد میانی باید نگینی و خیلی ریز خرد یا رنده شود.
مواد گوشتی را تا حد ممکن با کمترین مقدار روغن تهیه کنید. همچنین از گوشت چرخ کرده بدون چربی و یا کم چربی استفاده کنید.
در هر لایه باید مقدار کمی مواد گوشتی و پنیر قرار دهید. مقدار پنیر روی سطح رویی لازانیا باید فراوان باشد و کامل پوشش دهد.تا حد امکان مواد میانی لازانیا را با کمترین مقدار روغن تهیه کنید. همچنین اگر از گوشت چرخ کرده استفاده میکنید، گوشت بدون چربی و یا کمچربی را انتخاب کنید.
پیازی که در تهیه مواد میانی لازانیا به کار میرود، باید خیلی ریز خرد شود (میتوانید پیاز را رنده کنید).اگر در مواد میانی لازانیا از رب استفاده میکنید، مقدار آن کم باشد. همچنین همراه آن چند قاشق آب اضافه کنید.
لازانیا را در ظرف نچسب (پیرکس) تهیه کنید. کف و دیوارههای ظرف باید با کره یا روغن چرب شده و با سس بشامل پوشش داده شود.روی هر ورق لازانیا، مقدار نازک و کمی مواد گوشتی یا سبزیجات قرار دهید. سپس مقدار کمی پنیر روی هر لایه بریزید.
وقتی لایهها تمام شد، روی آخرین لایه لازانیا را با سس سفید مخصوص (سس بشامل) و پنیر فراوان کاملا پوشش دهید.قبل از قرار دادن لازانیا در فر، مقداری آب روی سطح آن اسپری کنید (باعث میشود لازانیای شما خشک نشود).
یک ظرف پیرکس را پر از آب کنید و همراه با آن درون فر قرار دهید (این ترفند مانعِ خشک شدن لازانیا میشود).در انتهای پخت، ۲ الی ۳ دقیقه فر را روی حالت گریل قرار داده تا روی لازانیای شما طلایی و خوشرنگ شود.
وقتی لازانیا را از فر خارج کردید، برای ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا حرارت آن بیفتد و کمی خنک شود، سپس برش داده و سرو کنید (در صورتی که بلافاصله و داغ برش دهید از هم میپاشد).
یکی از فوت های کوزه گری برای به هم نچسبیدن ورقه های لازانیا بعد از آبکشی، استفاده از یک آبکش فلزی ست. برای این منظور ورقه ها را بر روی لبه آبکش قرار دهید و آویزان نمایید. علاوه بر آبکش می توانید از حوله ای تمیز هم استفاده کنید و ورقه های لازانیا را بر روی حوله بچینید. با این کار ورقه های شما به کف ظرف نچسبیده و خرد نخواهند شد. برای نچسبیدن لازانیا به ظرف، اطراف و کف ظرف را به روغن آغشته کرده و چرب نمایید. برای زیباتر شدن لازانیا مقداری زردچوبه یا زعفران دم کرده به آب جوش اضافه کنید تا ورقه ها رنگ زیباتری به خود بگیرند.
اگر می خواهید ورقههای لازانیا هنگام جوشاندن در آب به هم نچسبند، مقداری روغن و نمک داخل آب جوش بریزید.
هنگام جوشاندن لازانیا به کمک یک قاشق یا کفگیر آن ها را به آرامی تکان دهید تا به هم نچسبند. لازانیا زیاد نجوشد زیرا باعث خرد شدن ورقه های آن می شود