تزیین میوه با پوست رسمی ساده اما زیبا و جذاب
مدل لباس گیپور بلند حاشیه دار با گلهای برجسته 1402 جدید و مجلسی
مدل لباس گیپور بلند مدل لباس گیپور بلند حاشیه دار با گلهای برجسته ۱۴۰۲ جدید و مجلسی در سایت الی مگ. امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. …
مدل بلوز دامن مجلسی جدید اینستا و لاکچری ترکی زنانه و دخترانه
مدل بلوز دامن مجلسی مدل بلوز دامن مجلسی جدید اینستا و لاکچری ترکی زنانه و دخترانه در سایت الی مگ. امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. بسیاری از …
مدل تونیک اسپرت مجلسی + جذاب ترین طرح ها و رنگ های زنانه و دخترانه
مدل تونیک اسپرت مجلسی مدل تونیک اسپرت مجلسی + جذاب ترین طرح ها و رنگ های زنانه و دخترانه در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. در …
تزیین میوه
تزیین میوه با پوست رسمی ساده اما زیبا و جذاب در سایت الی مگ. امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.
از دیگر نکات و تکنیکهای سفرهآرایی و تزئین غذا توجه به نورپردازی و کیفیت آن است. طراحی یک سالن غذاخوری تا حد زیادی به نور و چرخش انعکاسهای آن وابسته است. در این راستا لوسترها، نورافکنها، آباژورها و هر المان نورپردازی دیگری میتواند، کارساز بوده و علاوه بر تأمین نور بر جذابیت فضا بی افزاید. برای میزهای شام اغلب از زیبایی شمعها یا شمعدانها و نور لطیف و ملایم آنها نیز استفاده میکنند. البته به خاطر داشته باشید، شمع و شمعدانها گزینه خوبی برای میزهای صبحانه و نهار نیستند.
میوهآرایی غالباً بخش جالبتوجهی از فعالیتهای چیدمان یک سفره را به خود اختصاص میدهد. در این راستا باید چندین ساعت قبل از آمدن مهمانها میوهها را در ظروف زیبا چیده و با گل و برگ زینت دهید. برخی میوهها مانند انار را میتوان بهصورت دانه شده سرو نمود.
اگر از ظاهر ظرف های میوه یکنواخت و بی روح خسته شده اید یا دنبال الهام گرفتن از روش های جدید برای تزیین و چیدن میوه در ظرف هستید، ایده های ما همان چیزی است که شما به آنها نیاز دارید. پس تا انتهای این مطلب همراه ما باشید!
راه های زیادی وجود دارد که می توانید با آنها ظرف های میوه فانتزی و جالبی درست کنید. تنها چیزی که نیاز دارید کمی تخیل و شناخت میوه هایی است که می توان به نحوی خاص آنها را برش زد تا فوق العاده به نظر برسند.
خب، من سال هاست که این بشقاب های میوه را درست می کنم و هیچ وقت هم قدیمی نمی شوند. دوستان و خانواده من هرگز از آنها خسته نمی شوند، و شما هم وقتی که مهارت و قلق های تزیین میوه را یاد بگیرید، از تهیه و چیدن آنها به روش های مختلف شگفت زده می شوید.
روش های بسیار زیادی برای چیدن یک ظرف میوه وجود دارد، اما من برای آموزش یک روش ویژه، در اینجا از سه وسیله استفاده می کنم که همراه همیشگی من در آشپزخانه هستند و برای چیدن و تزیین میوه همیشه به سراغشان می روم.
قالب شیرینی: با استفاده از قالب های شیرینی و کوکی می توانید میوه ها را به بهترین شکل برش دهید. من برای خودم مجموعه ای از قالب های شیرینی در اندازه های مختلف و شکل های ساده و رایج خریده ام. به طور مثال وقتی برای کریسمس می خواهم یک ظرف میوه بچینم از قالب شیرینی با طرح کریسمس استفاده می کنم.
اسکوپ میوه یا اسکوپ بالن خربزه: من یک اسکوپ بالن خربزه دو سر در دو سایز مختلف دارم. با اینکه آنها به عنوان اسکوپ خربزه شناخته می شوند، اما من فقط از آنها برای خربزه استفاده نمی کنم. در واقع، این اسکوپ ها را می توان برای گلوله کردن هر میوه ای که به اندازه کافی نرم است، استفاده کرد.
من معمولا از انتهای کوچکتر اسکوپ استفاده کنم زیرا ضایعات میوه را کاهش می دهد، بعلاوه برای میوه های خیلی کوچک مانند دراگون فروت و کیوی، استفاده از اسکوپ بزرگ جالب نیست.
چاقوی تیز کوچک: یک چاقوی کوچک در هر آشپزخانه ای پیدا می شود، اما اگر می خواهید که برش خاصی به میوه تان بزنید، با یک چاقوی تیز خیلی کوچک می توانید میوه را به تکه های خیلی ریز برش بزنید.
بعضی از میوه ها ممکن است خیلی نرم باشند، بنابراین شما یک چاقوی پوست کن بسیار تیز لازم دارید که وقتی میوه را برش می دهید ناخواسته آن را هدر یا له نکنید، چون نمی توانید به راحتی آن را برش دهید.
نحوه برش فانتزی کیوی
مطمئنم همه شما میوه کیوی که به شکل گل بریده شده است را دیده اید. در واقع این مدل تزیین میوه کیوی در عین حال که جالب به نظر می رسد، خیلی هم آسان است. البته خود میوه کیوی به دلیل این که دانه های سیاه در گوشت سبز یا طلایی رنگ هستند، به خودی خود بسیار زیباست.
خب، حالا چطور باید کیوی را برش دهیم؟ ابتدا کیوی را از درازا به صورت صاف روی یک تخته خردکن بگذارید. با استفاده از یک چاقوی پوست کن تیز، کیوی را به صورت کج و زاویه دار در وسط میوه سوراخ کنید. وقتی چاقو را داخل گوشت میوه فرو می کنید، باید از میوه رد شده و به پایین تخته خردکن برخورد کند، در این صورت میوه را درست بریده اید. همین کار را دوباره با همان زاویه با فاصله حدود ۲ سانتی متر از هم انجام دهید. این کار را تا آخر ادامه دهید.