تزیین چلو گوشت مجلسی + در دیس و تکی همراه با دسر و تزیین ماهیچه و گوشت گردن - الی مگ
;
مدل لباس گیپور کوتاه 1403 دو تیکه مجلسی جدید گل برجسته

مدل لباس گیپور کوتاه 1403 دو تیکه مجلسی جدید گل برجسته

مدل لباس گیپور کوتاه مدل لباس گیپور کوتاه ۱۴۰۲ دو تیکه مجلسی جدید گل برجسته در سایت الی مگ. امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. اگر لباسی …

مدل لباس بلند مجلسی شیک 1402 ساده اما خوشگل و شیک

مدل لباس بلند مجلسی شیک 1402 ساده اما خوشگل و شیک

مدل لباس بلند مجلسی شیک مدل لباس بلند مجلسی شیک ۱۴۰۲ ساده اما خوشگل و شیک در سایت الی مگ. امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. اولین …

مدل آرایش زنانه جدید و لایت و ملایم مجلسی و ساده

مدل آرایش زنانه جدید و لایت و ملایم مجلسی و ساده

مدل آرایش زنانه جدید مدل آرایش زنانه جدید و لایت و ملایم مجلسی و ساده در سایت الی مگ. امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. اخیرا میکاپ طبیعی مورد …

تزیین چلو گوشت مجلسی

تزیین چلو گوشت مجلسی در دیس و تکی همراه با دسر

تزیین چلو گوشت مجلسی + در دیس و تکی همراه با دسر و تزیین ماهیچه و گوشت گردن در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.

تزیین چلو گوشت مجلسی در دیس و تکی همراه با دسر

ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا کمی داغ شود و سپس پیاز ها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شوند

تزیین چلو گوشت مجلسی در دیس و تکی همراه با دسر

و زردچوبه روی آن می ریزیم و مجددا تفت می دهیم تا پیاز کاملا آغشته به زردچوبه و طعم دار شود و در آخر داخل قابلمه ای میریزیم. گوشت را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با قلم مو آشپزخانه زعفران دم کرده را روی گوشت می کشیم

تزیین چلو گوشت مجلسی در دیس و تکی همراه با دسر

تا کاملا با زعفران آغشته شود و سپس مقداری فلفل سیاه نیز روی گوشت می پاشیم و در آخر گوشت طعم دار شده را داخل قابلمه می گذاریم و اجازه می دهیم تا با پیاز گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود.(حتما حرارت را کم می کنیم تا پیاز ها سوخته نشوند)

تزیین چلو گوشت مجلسی در دیس و تکی همراه با دسر

رب گوجه فرنگی را نیز می افزاییم و تفت می دهیم تا رنگ آن زیباتر شود و کاملا سرخ شود و آن وقت ۸ لیوان آب روی مواد داخل قابلمه می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید،وبعد حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت کاملا پخته شود.

تزیین چلو گوشت مجلسی در دیس و تکی همراه با دسر

سیرها را پوست می گیریم سپس می شوییم و به همراه چوب دارچین و برگ بو به گوشت اضافه می کنیم تا گوشت طعم دار شود. توجه داشته باشید چلو گوشت غذایی است که مانند دیگر غذاهای سنتی ایرانی هر چقدر زمان بیشتری روی حرارت بماند بهتر می شود.

تزیین چلو گوشت مجلسی در دیس و تکی همراه با دسر

زمانی که لازم است تا چلو گوشت ما کاملا پخته شود ۳ الی ۴ ساعت است پس از این زمان گوشت کاملا پخته شده و کمی آب چلو در قابلمه داریم. چلو گوشت را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پلو زعفرانی ، شوید پلو یا باقالی پلو سرو می کنیم.

تزیین چلو گوشت مجلسی در دیس و تکی همراه با دسر

چلو گوشت های بیرونی و رستورانی معمولا بدون استفاده از رب گوجه فرنگی طبخ می شوند ، البته چلوگوشت خانگی همانطور که در دستور بالا هم مشاهده می کنید دارای رب گوجه فرنگی می باشد. رب گوجه فرنگی باعث می شود غذا رنگ بهتری بگیرد.

تزیین چلو گوشت مجلسی در دیس و تکی همراه با دسر

در صورتی که دوست ندارید این غذا را با رب گوجه فرنگی طبخ کنید کافیست رب گوجه فرنگی را از لیست مواد حذف کنید. البته برای اینکه چلوگوشت شما زیبا و مجلسی باشد باید از مقدار مناسبی زعفران استفاده کنید تا رنگ چلو گوشت زعفرانی شود.

تزیین چلو گوشت مجلسی در دیس و تکی همراه با دسر

گوشت چلو گوشتُ با پیاز نگینی خرد شده، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری و فلفل دلمه ای به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت تفت بدید. حتما از فلفل دلمه ای هایی استفاده کنید که انتهاش ۳ برجستگی دارن اون هایی که ۴ برجستگی دارن برای خام خوردن مناسبتن.

تزیین چلو گوشت مجلسی در دیس و تکی همراه با دسر

به گزارش شایانیوز مهم ترین قسمت تهیه انواع خورشت ها از جمله چلو گوشت درست کردن آب اونِ برای تهیه آب خورشت چند تکه قلم گوسفند + پیاز + هویج + ساقه کرفس + زردچوبه را داخل قابلمه بریزید به قلم ها به اندازه ای که روی اون ها رو بگیره آب اضافه کنید اجازه بدید ۳ ساعت با در بسته بجوشه. بعد از ۳ ساعت این آبُ صاف کنید و به گوشت تفت داده شده اضافه کنید. اگر وقت و حوصله کافی نداشتید از قرص استاک گوشت استفاده کنید.

تزیین چلو گوشت مجلسی در دیس و تکی همراه با دسر

وقتی گوشت و پیاز را با هم تفت می دهید به هیچ عنوان نباید آب سرد اضافه کنید چون در این حالت گوشت گرم است با اضافه کردن آب سرد به آن شوک وارد می شود و سفت می گردد برای جلوگیری از سفت شدن گوشت به آن آب ولرم اضافه کنید

تزیین چلو گوشت مجلسی در دیس و تکی همراه با دسر

وقتی خواستید گوشت تفت بدید چوب دارچین بهش اضافه کنید فقط یادتون باشه در انتها از خورشت خارجِش کنید. میتونید از پودر دارچین هم استفاده کنید اما رنگ خورشتتون تیره میشه.

تزیین چلو گوشت مجلسی در دیس و تکی همراه با دسر

یکی از مهم‌ترین رازهای خوشمزه تر شدن غذاهای ایرانی اینِ که اونُ روی شعله بسیار ملایم بپزید. استفاده از زودپز هر چند باعث میشه غذاتون زودتر بپزه ولی هرگز طعم یک غذای جا افتاده رو بهتون نمیده.

تزیین چلو گوشت مجلسی در دیس و تکی همراه با دسر

برای گرفتن تلخی پوست پرتقال برای مربای پوست پرتقال یا تزیین غذا و استفاده در غذاهایی مثل چلو گوشت، باید پوست پرتقال را بگیرید، سفیدی داخل آن را جدا کنید و پوست پرتقال خلالی خرد شده را چند بار بجوشانید. هر بار بعد از جوشاندن روی پوست پرتقال‌ها آب سرد بگیرید، آبکش کنید و دوباره بجوشانید تا تلخی پوست پرتقال‌ها به طور کامل گرفته شود. بعد از ۴ بار جوشاندن، طعم پوست پرتقال را بچشید. اگر هنوز مزه تلخی داشت یک یا دو بار دیگر بجوشانید.

تزیین چلو گوشت مجلسی در دیس و تکی همراه با دسر

در روش درست کردن چلو گوشت داخل زودپز، نیاز به زمان کمتری برای پخت گوشت وجود دارد. فقط در این روش، بهتر است آب کمتری برای پخت گوشت استفاده کنید، چون در هنگام پخت داخل زودپز، آب زیادی تبخیر نمی‌شود و غذایتان آبکی خواهد شد. مراحل تهیه چلو گوشت در زودپز را می‌توانید در ادامه بخوانید.

تزیین چلو گوشت مجلسی در دیس و تکی همراه با دسر

بهتر است بعد از پخت گوشت با زودپز، محتویات داخل زودپز را در یک قابلمه بریزید و درب آن را باز بگذارید. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب آن غلیظ شود. اگر از زودپز برقی استفاده می‌کنید، بعد از پخت درب زودپز را باز کنید و تایمر را روی ۱۵دقیقه تنظیم کنید تا آب اضافی آن، بخار و غلیظ شود. گوشت را با برنج چلو آبکش یا سبزی پلو سرو کنید.

تزیین چلو گوشت مجلسی در دیس و تکی همراه با دسر

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 6 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.