تزیین برنج با زعفران مجلسی با زرشک پسته با قالب و داخل دیس
مدل بستن روسری لبنانی + لبنانی ها بهترین روش بستن روسری جهان را اختراع کردند
مدل بستن روسری لبنانی مدل بستن روسری لبنانی + لبنانی ها بهترین روش بستن روسری جهان را اختراع کردند در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. …
مدل دستشویی ایرانی کوچک با سرامیک های ساده مدرن و باکلاس
مدل دستشویی ایرانی کوچک مدل دستشویی ایرانی کوچک با سرامیک های ساده مدرن و باکلاس در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. دکوراسیون و رعایت اصول طراحی …
تزیین پیازچه + خلاقیت بی نظیر در تزیین پیازچه را اینجا ببینید
تزیین پیازچه تزیین پیازچه + خلاقیت بی نظیر در تزیین پیازچه را اینجا ببینید در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. در سفره های …
تزیین برنج با زعفران
تزیین برنج با زعفران مجلسی با زرشک پسته با قالب و داخل دیس در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.
روش صحیح دم کردن زعفران برای تزیین برنج می تواند در رنگ و عطر برنج تاثیر به سزایی بگذارد. بنابراین اکثر بانوان با سلیقه سعی می کنند با استفاده از بهترین روش ها رنگ و عطری ماندگار به برنج خود بدهند. رنگ و عطر برنج علاوه بر زیبایی می تواند میل خوردن آن را نیز بیشتر کند. شما می توانید با رعایت چندین نکته زعفرانی خوشرنگ برای برنج خود دم کنید.
از جمله نکات کلیدی که برای دم کردن زعفران برای برنج باید به آن توجه کنیم این است که، زعفرانی مورد استفاده برای دم کردن بهتر است با هاون سنگی پودر شود و همچنین تا حد امکان سعی کنیم هنگام پودر کردن زعفران محیط مورد نظر مرطوب نباشد. چون هرگونه رطوبت باعث می شود که زعفران ها به خوبی پودر نشود.
از جمله نکات کلیدی که برای دم کردن زعفران برای برنج باید به آن توجه کنیم این است که، زعفرانی مورد استفاده برای دم کردن بهتر است با هاون سنگی پودر شود و همچنین تا حد امکان سعی کنیم هنگام پودر کردن زعفران محیط مورد نظر مرطوب نباشد. چون هرگونه رطوبت باعث می شود که زعفران ها به خوبی پودر نشود.
ساییدن زعفران با هاون فلزی و برنجی باعث سوختن آن می شود و همین امر رابطه مستقیم با میزان رنگ دهی آن دارد. گذشته از همه این چیزها کیفیت زعفران خریداری شده نیز می تواند بر رنگ و عطر آن تاثیر بگذارد. بنابراین سعی کنید این محصول را از برند های معتبر که سال ها تجربه کافی در این زمینه دارند خریداری کنید.
زعفران اگر به درستی دم شود می تواند بیشترین میزان رنگ دهی را داشته باشد. اکثر خانم های با سلیقه که به دنبال نکات خانه داری هستند، سعی می کنند نکات کلیدی دم کردن زعفران برای برنج را یاد بگیرند. دم کردن زعفران برای برنج به روش های مختلفی انجام می شود که بسته به شرایط شما می توانید از یکی از این روش ها استفاده کنید.
اولین روش این است که مقداری زعفران پودر شده را به همراه آب جوش در داخل یک استکان کوچک داخل ظرف برنج بگذاریم تا همزمان با دم کشیدن برنج، زعفران نیز دم بکشد. در این روش همزمان با دم کشیدن زعفران عطر خوب آن به برنج منتقل می شود.
در روش دیگر می توانید زعفران را مانند چایی دم کنید و از رنگ و عطر آن برای رنگ دهی به برنج استفاده کنید. در این روش بهتر است زعفران را بر روی بخار آب و یا شعله ملایم قرار دهیم تا به خوبی دم بکشد.
روش دیگری نیز وجود دارد، که باعث بیشترین میزان رنگ دهی زعفران شده می شود و آن دم کردن زعفران با یخ می باشد.
در روش دم کردن زعفران با یخ پودر ساییده شده زعفران را به همراه چند تکه یخ در دمای محیط قرار می دهند تا یخ ها در دمای محیط ذوب شوند. در این روش مشاهده می کنیم که زعفران بیشترین میزان رنگ دهی را از خود نشان می دهد. اگر زمان رنگ دهی برای شما حائز اهمیت می باشد می توانید زعفران را در آب جوش بریزید و همزمان چند تکه یخ نیز به آن اضافه کنید این شوک وارد شده به زعفران باعث می شود بیشترین رنگ دهی را از خود نشان دهد.
هنگام خرید زعفران باید به این نکته توجه داشته باشید که زعفران خریداری شده فاقد رنگ و مواد افزودنی باشد. همچنین تمامی مجوزهای بهداشتی را داشته باشد تا بتوان با اطمینان کافی از آن استفاده کرد. محصول ما تمامی این خصوصیات را دارا می باشد و این نشان از کیفیت بالای آن می باشد.
برای آماده کردن زعفران از ۲ روش می توانید استفاده کنید. ابتدا زعفران را به خوبی بسابید و در یک لیوان بریزید. یک قالب کوچک یخ را روی آن بیندازید. اجازه دهید یخ ذوب شود و زعفران رنگ باز کند. در این حالت زعفران رنگ بیشتری خواهد داشت.
روش دوم این است که روی زعفران ساییده شده را کمی آب جوش بریزید و روی بخار آب قرار دهید. می توانید ظرفی که زعفران را در آن دم می کنید، در یک گوشه از برنج بگذارید که با بخار داخل قابلمه دم بکشد و در آخرین مرحله، زعفران را روی برنج بریزید.
در طرز تهیه برنج زعفرانی به روش دمی یا کته ای، آب برنج باید در حدی بجوشد که کف قابلمه کمی آب وجود داشته باشد. اگر کل آب بخار شود ولی هنوز برنج سفت باشد، کمی آب جوش اضافه کنید و دوباره صبر کنید که آب تبخیر شود.
اگر ۱ یا ۲ دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، به آن به اندازه یک لیوان آب سرد به قابلمه اضافه کنید، هم دانه های برنج قد می کشند و هم احتمال شفته شدن آن ها پایین می آید.
برای این که ته دیگ به صورت قالبی از قابلمه خارج شود، بعد از پخت و خاموش کردن شعله، به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در قابلمه را برندارید. کف قابلمه را در یک ظرف آب سرد قرار دهید و سپس آن را در ظرف مناسب سرو برگردانید.
– زعفران را می توان در تهیه پلو ساده یا کته و تهیه برنج آبکشی استفاده کرد. روش اول، این است که شما قصد داشته باشید تا برنج زعفرانی کامل بپزید.
– ابتدا براساس تعداد چند پیمانه برنج را با آب ولرم بشویید و نمک زده و خوب به هم بزنید و اجازه بدهید که برنج به مدت ۲تا۳ ساعت در آب بماند. سطح آب باید ۱تا ۲ بند انگشت از برنج بالاتر باشد.
– درون یک قابلمه دیگر آب به مقدار دو سوم ریخته و برروی اجاق قرار می دهید تا جوش بیاید. بعد از اینکه جوش آمد، برنج خیس خورده را داخل آن می ریزید.
اگر هم قصد تهیه برنج زعفرانی کامل نداشته باشید و هدف شما تزئین سطح رویی آن است، زعفران را همراه آب جوش با روغن داغ می ریزیم و بعد از مدتی مقداری از برنج سفید را که قبلا آماده کرده بودید، به آن ها اضافه کنید و خوب بهم می زنید. سپس می توانید از این برنج برای تزئین سطح رویی استفاده کنید.
بعد از اینکه برنج را آبکشی کردید و آن را داخل قابلمه برگردانید که البته بهتر است کف قابلمه را با روغن چرب کرده و از سیب زمینی و نان برای ته دیگ استفاده کنید، زعفران دم کرده را همراه با دیگر چاشنی ها به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا برنج کامل دم بکشد.