تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان + خلاقیت های عجیب و غریب در تزیین زولبیا بامیه - الی مگ
;
مدل مو بوکسوری جدید + زیباترین مدل های مو بوکسوری روز دنیا را اینجا ببینید

مدل مو بوکسوری جدید + زیباترین مدل های مو بوکسوری روز دنیا را اینجا ببینید

مدل مو بوکسوری جدید مدل مو بوکسوری جدید + زیباترین مدل های مو بوکسوری روز دنیا را اینجا ببینید در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما …

مدل ابرو جدید 1402 و جوان کننده و قشنگترین مدل ابرو

مدل ابرو جدید 1402 و جوان کننده و قشنگترین مدل ابرو

مدل ابرو جدید مدل ابرو جدید ۱۴۰۲ و جوان کننده و قشنگترین مدل ابرو در سایت الی مگ. امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. همه ما از تاثیر …

مدل پیراهن مجلسی کوتاه + زیباترین مدل های پیراهن مجلسی کوتاه امسال

مدل پیراهن مجلسی کوتاه + زیباترین مدل های پیراهن مجلسی کوتاه امسال

مدل پیراهن مجلسی کوتاه مدل پیراهن مجلسی کوتاه + زیباترین مدل های پیراهن مجلسی کوتاه امسال در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. لباس شب، لباسی …

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان + خلاقیت های عجیب و غریب در تزیین زولبیا بامیه در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

زولبیا بامیه از جمله شیرینی‌های سنتی ماه رمضان در منطقه خاورمیانه و برخی کشورهای شمال آفریقا مثل الجزایر، مراکش و … است. اگر چه تقریبا در تمام ایام سال می‌توانید از مغازه‌های قنادی و شیرینی فروشی زولبیا و بامیه تهیه کنید اما روزهای ماه مبارک رمضان با طعم شیرین این دسر لذیذ گره خورده‌اند.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

«زولبیا» یا «جلیبی» نوعی شیرینی است که منشأ آن کشور هند یا اتیوپی و در برخی منابع کشورهای ایران یا ترکیه گمانه‌زنی می‌شود. زولبیا معمولاً همراه با بامیه و گوش‌فیل به فروش می‌رسد. غالباً زولبیا و بامیه در ماه رمضان در هنگام افطار یا سحری مصرف می‌شود.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

شیرینی سنتی و محبوب ایرانیان که همزمان با ماه رمضان بازار آن داغ می‌شود، چه شیرینی است؟ بله، درسته. زولبیا و بامیه، این شیرینی سنتی و محبوب به صورت متداول در ماه مبارک رمضان پخته شده و برای افطار و سحر مورد استفاده قرار می‌گیرد. این شیرینی خوشمزه شباهت بسیار زیادی به شیرینی لگیمات عربی داشته و تاریخچه پخت آن به زمان ناصرالدین شاه باز می‌گردد.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

مواد لازم=ماست ۲ قاشق غذاخوری/ آرد سفید قنادی ۱ لیوان (۱۲۰ گرم) /نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری/ روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری/ خمیر مایه فوری ۱ قاشق چای‌خوری /شکر ۱ قاشق چای‌خوری/ آب ولرم سه چهارم پیمانه/ زعفران یک چهارم قاشق چای‌خوری.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

برای شروع، باید خمیرمایه فوری را با شکر و آب داخل یک لیوان بریزید و در ظرف را هم بگذارید. برای فعال شدن خمیرمایه در نظر داشته باشید که آب دمای مناسب داشته و خمیرمایه فوری تازه باشد.در مرحله بعدی باید آرد و نشاسته ذرت را همراه با زعفران ساییده مخلوط کنید و پس از آن خمیرمایه را همراه با ماست به این ترکیبات خشک اضافه نمایید.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

پس از آن روی ظرف را بپوشانید و برای ۱ شب یا ۸ ساعت این ظرف را در یخچال قرار بدهید و اجازه بدهید تا خمیر ترش بشود و استراحت کند.برای درست کردن زولبیا، بعد از گذشت زمان مورد نیاز برای استراحت خمیر را از یخچال خارج کرده و نوبت به اضافه کردن روغن است.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

هنگام ترکیب روغن با خمیر توجه داشته باشید که اگر خمیر سفت بود می‌توانید با قاشق به آن آب اضافه کنید، خمیر زولبیا باید مایع روانی داشته باشد. خمیر را داخل قیف با سرماسوره ساده بریزید، تابه یا قابلمه مناسبی را روی حرارت متوسط قرار داده و اگر قالب دایره‌ای دارید آن‌ها را داخل روغن قرار بدهید و سپس با ماسوره مواد را داخل رینگ‌ها بریزید.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

توجه داشته باشید که یک سوم رینگ را با خمیر پر کنید نه بیشتر. برای خوب پختن زولبیاها باید تابه از قبل داغ شده باشد، برای تست داغ بودن تابه می‌توان چند قطره از خمیر را داخل روغن ریخت و اگر سریع پف کرد و بالا اومد یعنی روغن آماده پخت زولبیا است.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

سرخ کردن زولبیا کاملا سلیقه‌ای است، می‌توان کمتر یا بیشتر سرخ کرد و زمانی که زولبیاها سرخ شدند از روغن بیرون آورده و در توری فلزی بگذاریم تا روغن اضافه آن خارج شود. زولبیاها را به مدت ۵ دقیقه در داخل شربت بگذارید، پس از آن از داخل شربت خارج کرده و اجازه داده تا شربت اضافه آن خارج شود؛ فرآیند درست کردن باقی زولبیاها به همین روال است.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

برای درست کردن زولبیا، از ماست پرچرب استفاده کنید. ماست باید هم دما با محیط باشد تا ترش شود، ترش شدن ماست زولبیا را ترد می‌کند. نگران ترش بودن مواد زولبیا نباشید، این ترشی پس از پخت از بین می‌رود. زولبیا را برای نگهداری داخل یخچال نگذارید.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

میزان آب بر ضخامت زولبیای شما تاثیر بسیاری دارد، اگر خمیر شما سفت‌ باشد زولبیا ضخیم‌تر شده و خمیر روان‌تر باشد زولبیا نازک‌تر است. یکی دیگر از دلایل تُرد شدن زولبیا، مدت زمان استراحت آن است. هرچه زمان استراحت بیشتر باشد، زولبیا تردتر می‌شود.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

مواد لازم برای تهیه بامیه خانگی و تازه=آرد نودل ۱ لیوان سرخالی (یا آرد سه صفر)/ آب ۱ لیوان/ کره نرم ۲۰ گرم /تخم مرغ ۲ عدد /عسل یا شربت ۱ قاشق غذاخوری/ وانیل ۱ قاشق مرباخوری.برای شروع، ابتدا باید آب را در قابلمه‌ای مناسب بریزید. پس از آن کره و شربت را به آب اضافه کرده و روی حرارت قرار داده، بعد از جوش آمدن اندک آب، نوبت به اضافه کردن آرد است.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

در مرحله دوم باید آرد را به یک‌باره به مخلوط خود اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود، مهم‌ترین مرحله پخت بامیه همین اضافه کردن آرد است. هم زدن بامیه و جمع کردن آن باید ۸ دقیقه زمان ببرد و حتما در این مدت زمان باید حرارت کاملا کم باشد، این مرحله باعث می‌شود آب اضافی خمیر بخار شده و داخل بامیه توخالی شود.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

بعد از به اصطلاح داغ زدن، خمیر را به ظرف تمیز منتقل کنید و فرصت می‌دهید تا کاملا خنک شود. سپس دانه دانه تخم مرغ‌ها را به خمیر اضافه می‌کنید و با افزودن هرکدام ۱ دقیقه خمیر را هم می‌زنید تا کملا جذب هم شوند و در آخر وانیل را به آن اضافه کرده و در نهایت خمیر شما باید چسبنده باشد؛ اما به راحتی از ماسوره عبور کند.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

در یک ظرف کوچک روغن ریخته به طوری‌که یک استخر روغن داشته باشید. ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می‌دهید به مرور زمان داغ شود، اگر می‌خواهید زولبیا و بامیه را همزمان درست کنید توصیه می‌کنیم اول زولبیا را بپزید چرا که بامیه تخم مرغ دارد و ممکن است روغن کف کند.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

خمیر آماده را داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و با قیچی تمیز شروع به کار می‌کنیم. خمیر را نزدیک به روغن نگهداشته و با قیچی آن را قیچی کرده و داخل روغن بیاندازید. اندازه بامیه می‌تواند به دلخواه خودتان باشد، فراموش نکنید بیش از اندازه داخل ظرف نباید روغن بریزید.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

اجازه بدهید بامیه‌ها با حرارت کم مغز‌پخت و سرخ شود، بعد از سرخ شدن بامیه‌ها را با یک قاشق در روغن تکان بدهید تا از هم جدا شوند. شربت سرد را از یخچال بیرون آورده و بامیه‌ها را به مدت ۲ دقیقه داخل آن بگذارید تا شریت جذب بامیه شود و در آخر بامیه شما آماده نوش‌جان کردن است.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

اگر شربت زولبیا بامیه را به درستی تهیه کرده باشید بامیه شما ترد و خوشمزه خواهد شد. وانیل را از ترکیبات اولیه حذف نکنید، وجود تخم مرغ در مواد اولیه باعث می‌شود که حذف وانیل را فراموش کنید. شربت باید کاملا خنک و سرد باشد. اگر خمیر چسبندگی خوبی نداشت می‌توان جداگانه ۱ تخم مرغ را داخل کاسه هم زد و نصف آن را به مایه بامیه اضافه کرده و هم بزنید.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با مدل های جذاب خوشگل و خلاقانه

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 1 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.