تزیین صبحانه سالم + خلاقیت بی نظیر روی صبحانه دانش آموزان
تزیین کباب کوبیده برای مهمانی + قشنگ ترین ایده ها در تزیین کوبیده
تزیین کباب کوبیده برای مهمانی تزیین کباب کوبیده برای مهمانی + قشنگ ترین ایده ها در تزیین کوبیده در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار …
تزیین کیک خانگی + روش های خیره کننده در تزیین کیک خانگی را اینجا ببینید
تزیین کیک خانگی تزیین کیک خانگی + روش های خیره کننده در تزیین کیک خانگی را اینجا ببینید در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار …
تزیین ماکارونی ساده برای مدرسه با روش های خلاقانه برای کدبانوها
تزیین ماکارونی ساده برای مدرسه تزیین ماکارونی ساده برای مدرسه با روش های خلاقانه برای کدبانوها در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. ماکارونی یک …
تزیین صبحانه سالم
تزیین صبحانه سالم + خلاقیت بی نظیر روی صبحانه دانش آموزان در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.
برای بهبود عملکرد مغز و جلوگیری از افت قند خون، بویژه در وعده صبح، خوردن صبحانه از اهمیت زیادی برخوردار است. از مهمترین دلایلی که متخصصان تغذیه بر خوردن صبحانه تاکید میکنند، مطالعاتی است که نشان میدهد صبحانه موجب افزایش توانایی حل مساله، تمرکز بیشتر و داشتن تفکری خلاق در فرد میشود.
مهمترین وعده ی غذایی در طول روز ،صبحانه است و اگر فرد این وعده را حذف کند،سلامتی خود را به خطر می اندازد. رمز سلامتی بدن در خوردن صبحانه کامل است.ممکن است که این سؤال در ذهنتان ایجاد شود که چرا اهمیت و ارزش صبحانه برای سلامتی فراوان است؟ صبحانه موجب میشود که هر چه در طول روز کلسیم و روی و آهن مصرف میکنیم جذب بدن شود و باعث ایجاد انرژی و سرخوشی در تمامروز میشود.
مخصوصاً خانوادههایی که فرزندانشان به مدرسه میروند، حتماً باید به کودکان خود قبل از رفتن به مدرسه صبحانه بدهند تا بتوانند در مدرسه و در کلاس فعالیت بیشتری داشته باشند. این دانش آموزان نسبت به دوستان خود که از خواب برای خوردن صبحانه بیدار نمیشوند ازلحاظ جسمانی سالمتر میباشند.
صبحانه در رفتار فرد نیز تأثیر میگذارد و کسانی که میلی به خوردن صبحانه ندارند در طول روز بیحوصله میباشند و شادی و نشاطی ندارند. مطالعات بسیاری نشان داده که خوردن صبحانه به حفظ سلامتی، ازجمله تقویت حافظه و تمرکز و پایین آمدن کلسترول بد (LDL) کمک کرده و احتمال ابتلا به دیابت، بیماریهای قلبی و اضافهوزن را کاهش میدهد.
اهمیت و ارزش صبحانه برای سلامتی بسیار فراوان است و نهتنها برای کودکان، بلکه برای تمام ردههای سنی مؤثر و مفید است. کسانی که از خوردن صبحانه صرفنظر میکنند، آسیبهای جدی به بدن خود وارد میکنند و در هنگام ناهار نیز بااشتهای بیشتری شروع به خوردن میکنند که درنتیجه چاقی و اضافهوزن را به دنبال خواهد داشت.
یکی از دلایلی که کودکان از خوردن صبحانه صرفنظر میکنند این است که تازه از خواب بیدار شده و میلی به خوردن صبحانه ندارند و در عوض در خوردن ناهار و شام جبران میکنند که این کار بسیار اشتباه است، بیشتر کودکان از خوردن صبحانه دوری میکنند و با بهانههای مختلف خود را توجیه میکنند.
در این زمینه والدین باید بسیار دقت کنند که کودکان خود را بدون خوردن صبحانه به مدرسه نفرستند، یکی از راهکارهای مناسب برای افزایش اشتهای آنها ایجاد تنوع در صبحانه است. اگر صبحانه در هرروز تکراری و به یک صورت باشد، میل و رغبت به آن کاهش پیدا میکند.
پس با درست کردن صبحانههای متنوع و رنگارنگ اشتهای کودکان را به خوردن ترغیب کنید. عدهای از کودکان انواع غذاهای گرم مانند انواع ساندویچ، عدسی و … را به نسبت صبحانههای معمول بیشتر دوست دارند. توجه به این خواسته کودکان راهکاری مناسب برای ایجاد تمایل به مصرف صبحانه است.
رعایت مواردی مانند چیدن سفره زیبا بر اساس تمایلات کودک، استفاده از رنگهای شاد مانند نارنجی، صرف صبحانه توسط خود والدین و فراهم کردن محیطی بهدوراز نگرانی و استرس و انتقال حس دوست داشتن به فرزندان باعث تحریک اشتهای کودکان و افزایش تمایل آنها به مصرف این وعده مهم میشود.
صبح هنگام و زمانی که از خواب بیدار میشوید، سطح قند خونتان بهطور طبیعی کم است؛ زیرا بدن شب گذشته از ذخایر قند خود برای سوخترسانی استفاده کرده است. این امر باعث میشود که سوختوساز بدن شما بهطور خودکار آغاز شود، به همین دلیل است که صبحها احساس لاغری میکنید؛ اما هنگامیکه یک صبحانه غنی از مواد مغذی میخورید، مجدداً سوختوساز بدنتان آغاز میشود تا از این طریق انرژی لازم برای فعالیتهای روزانه تأمین گردد.
اگر اهل میل کردن وعده صبحانه نیستید، بدن خود را از سوخت موردنیاز برای شروع روز محروم میکنید. درنتیجه، بدن انرژی کافی برای انجام کارهای روزانه را نخواهد داشت. این امر منجر به پرخوری در طول روز میشود. کسانی که کربوهیدرات فرآوری شده فراوانی مانند غلات شیرین، انواع شیرینی، نان سفید، ژله و سایر غذاهای فرآوری شده را برای صبحانه انتخاب میکنند نیز دچار پرخوری میشوند.
صبحانه، بهعنوان وعده اصلی، نقش مهمی در نحوه عملکرد مغز دارد. مغز اندام پیچیدهای است که برای داشتن عملکرد بهتر، به مواد مغذی مختلفی نیاز دارد. به همین دلیل است که بیشتر افرادی که صبحانه نمیخورند، احساس کسلی و خوابآلودگی دارند.
مشکلات قلبی با تغییرات هورمونی برای حفظ سطح قند خون و گرایش به افزایش وزن در بیمارانی که از صبحانه صرفنظر میکنند، ارتباط مستقیم دارد. این تغییرات منجر به ایجاد پلاکتهایی در عروق شده و شانس ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش میدهد؛ بنابراین، اهمیت صبحانه را در حفظ سلامت افراد، بهخصوص افراد مستعد بیماریهای قلبی و عروقی نباید دستکم گرفت.
نخوردن یک صبحانه مقوی و سالم، سطح قند خون شمارا مختل میکند. همچنین زنانی که بهطور مرتب صبحانه نمیخورند، حدود ۲۰٪ خطر ابتلایشان به دیابت نوع ۲ را افزایش میدهند.زنانی که صبحانه نمیخورند کورتیزول (هورمون استرس) و فشارخون بالاتری نسبت به خانمهایی که صبحانه میخوردند، دارند.
خوردن صبحانه باعث تولید بزاق شده و به شسته شدن باکتریهای عامل بوی بددهان از سطح زبان کمک میکند؛ بنابراین، نخوردن صبحانه باعث حفظ باکتریهای روی سطح زبان میشود. پس از بیدار شدن از خواب، خوردن میوه و نوشیدن آب میتواند بهترین گزینه برای از بین بردن این باکتریها باشد.
افرادی که صبحانه را حذف میکنند ممکن است دچار انعطافپذیری متابولیکی شوند، بدین معنی که بدن آنها در انتقال منبع سوخت خود از گلوکز به چربی و برعکس مشکل پیدا خواهد کرد. در درازمدت، این مسئله میتواند به التهاب مزمن منجر شود و خطر ابتلای آنها را دیابت نوع ۲ و چاقی افزایش دهد.
خوراکیهایی که در وعده صبحانه خورده میشوند سرشار از مواد مغذی اساسی مانند فولات، کلسیم، آهن، ویتامینهای گروه ب و فیبر هستند. صبحانه مقدار زیادی از مواد مغذی روزانه شمارا تأمین میکند. در حقیقت، افرادی که صبحانه میخورند، بیشتر از سایر افراد ویتامینها و مواد معدنی موردنیاز روزانه را دریافت میکنند.
میوههای خشک و غلات صبحانه هیچگونه پروتئین و فیبری ندارد و صبحانهی سالمی نیست. غلات از میزان کربوهیدرات فراوانی تشکیلشدهاند که مصرف بالای کربوهیدرات موجب پرخوری و گرسنگی سریع درنهایت چاقی میشود.