تزیین تیرامیسو زیبا خوشمزه با مدل های جدید مجلسی و خوشگل
تزیین مدرسه برای ماه رمضان با ایده های متنوع برای دیوار زیبا آسان
تزیین مدرسه برای ماه رمضان تزیین مدرسه برای ماه رمضان با ایده های متنوع برای دیوار زیبا آسان در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. ساخت کاردستی …
مدل مانتو کتی مجلسی جدید و شیک اینستایی خفن 2023
مدل مانتو کتی مجلسی مدل مانتو کتی مجلسی جدید و شیک اینستایی خفن ۲۰۲۳ در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. آستین مانتو کتی را در …
مدل مانتو دخترانه ۱۴۰۲ زیبا ساده شیک با استایل های امروزی و جدید
مدل مانتو دخترانه ۱۴۰۲ مدل مانتو دخترانه ۱۴۰۲ زیبا ساده شیک با استایل های امروزی و جدید در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. مانتوها همانطور که …
تزیین تیرامیسو
تزیین تیرامیسو زیبا خوشمزه با مدل های جدید مجلسی و خوشگل در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.
تزیین غذاها و دسرجات نه تنها سر گرمی جالبی می باشد، بلکه به شکیل شدن میز و سفره غذا نیز بسیار کمک می کند. تزیینات غذا و سفره آرایی سبب تحریک اشتهای مخاطب می شود.اینکه با کمی ایده مواد غذایی را به اشکال مختلف بیارایید بسیار خوشمزه تر به نظر می رسند.
تیرامیسو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرهای ایتالیایی است که در کشور ما هم طرفداران بیشماری دارد. به نظر میرسد به خاطر علاقه فراوان ایتالیاییها به طعم و مزههای بینظیری که اتفاقا به ذائقه ایرانیها هم نزدیک است (چه در آشپزی و چه در زمینه دسر و شیرینیپزی) طعم و مزه دسرهای ایتالیایی طرفداران زیادی در ایران دارد. تیرامیسو یک دسر ساده است و چندین دستور پخت دارد؛ تیرامیسو با نوتلا، تیرامیسو با شکلات یا پودر کاکائو، تیرامیسو بدون تخم مرغ، تیرامیسو با شیر یا با پایه کیک.
کلمه Tiramisù در لغت به معنای «مرا بلند کن» است. این کلمه از گویش Treviso، به صورت “Tireme su گرفته شده است که در نیمه دوم قرن ۲۰ به Tiramisù تبدیل شده است. سوابق تاریخی حاکی از آن است که پخت Tiramisù از سال (قرن ۱۷ میلادی) ۱۸۰۰ در Treviso تهیه شده است. در واقع داستان از این قرار است که این شیرینی نخستین بار در شهر سیه نا برای یک دوک ایتالیایی پخته شد و اتفاقا دوک هم حسابی از طعم و مزه آن خوشش آمد.
بعد از آن بود که دستور پخت تیرامیسو که هنوز نامی نداشت به رستورانی در فلورانس رسید و صاحب رستوران نام دخترش «تیرامیسو» را روی آن گذاشت. در ابتدا در طرز تهیه تیرامیسو از سفیده تخم مرغ استفاده نمی شد اما بعدها سفیده تخم مرغ هم به ترکیبات تیرامیسو اضافه شد. بهترین پنیر هم برای مایه این دسر ایتالیایی پنیر ماسکارپونه است. علاوه بر اینکه قهوه اسپرسو مورد استفاده در تیرامیسو حتما باید تلخ باشد.
مواد لازم برای ۸ نفر= زرده تخممرغ بزرگ: ۶ عدد /شکر: ۱ پیمانه /خامه غلیظ فرم گرفته: ۱و ¾ پیمانه /پنیر ماسکارپونه: ۱ و نیم پیمانه (پنیر باید هم دمای محیط باشد)/ قهوه اسپرسو یا قهوه دم کرده غلیظ سرد: ۱و ½ پیمانه /بیسکوییت لیدی فینگر یا همان بیسکوییت انگشتی: یک بسته /وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری /پودر کاکائو یا پودر نسکافه: ¼ پیمانه.
مرحله اول =برای درست کردن دسر ساده و خوشمزه تیرامیسو خامهای با بیسکویت پتی بور یا بیسکویت لیدی فینگر ابتدا زردههای تخممرغ را از سفیده کاملا جدا کنید و با شکر مخلوط کنید. ترکیب زرده تخممرغ و شکر و وانیل را آنقدر بزنید تا یک مایه غلیظ به دست بیاید. برای اینکه به راحتی بتوانید تخممرغ را بزنید و شل و وارفته هم نشوند، زردهها را در یک قابلمه بریزید و به راحتی آنها را هم بزنید.
برای گرفتن نتیجه جالب تر بهتر است در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و ترکیب شکر و تخممرغ و وانیل را به روش بنماری به مدت ده دقیقه روی بخار آب هم بزنید.به این ترتیب هم رنگ این ترکیب خیلی خوشرنگ و لیمویی میشود و هم ترکیب شما غلیظتر و قوام یافتهتر میشود.
مرحله دوم= یادتان باشد برای تهیه تیرامیسو یا هر شیرینی و دسر دیگری از مواد لبنی تازه استفاده کنید تا طعم دسر و شیرینی لذیذتر و مطبوعتر شود. حالا به ترکیب تخممرغ و شکر، پنیر ماساکارپونه را اضافه کنید و با حوصله آن را هم بزنید، آنقدر که یک مایه یکدست و صاف و نرم به دست بیاید. بهتر است پنیر ماسکارپونه با دمای محیط هم دما شود، به این ترتیب هم زدن و یکدست شدن آن راحتتر صورت میگیرد.
مرحله سوم= همان طور که در قست فوت و فن ها گفتیم یادتان باشد برای هم زدن خامه فرمگرفته و غلیظ خیلی آهسته عمل کنید. حدود ده دقیقه برای زدن خامه باید زمان بگذارید و با حوصله این کار را انجام دهید در این صورت بدون اینکه خامه تغییر شکل و فرم دهد و ژلاتینی شود میتوانید حتی تا چند روز آن را در یخچال نگهداری کنید. برای درست کردن «تیرامیسو» ما به خامه وانیل و شکر اضافه نمیکنیم چون خامه یکی از مواد پایه دسر تیرامیسو است اما اگر قصد دارید از خامه سنگین برای تزیین شیرینی و دسر استفاده کنید حتما کمی شکر و وانیل به آن اضافه کنید.
در این مرحله خامه زده شده را به ترکیب زرده تخممرغ، پنیر ماسکار پونه و شکر اضافه کنید و باز هم به آرامی و با حوصله این ترکیب را هم بزنید تا تمام مواد با هم کاملا مخلوط شوند. بهتر است برای هم زدن خامه و تخممرغ و پنیر و شکر با هم از یک قاشق بزرگ استفاده کنید. در نهایت باید یا از بین رفتن هوای میان ذرات بافت خامه، باید یک مایه یکدست و نرم و لطیف و بدون پستی و بلندی داشته باشید.
مرحله چهارم =در این مرحله قهوه اسپرسو یا قهوه دم کرده غلیظ را در یک کاسه بریزید و بیسکوییتهای پتی بور یا لیدی فینگر یا همان بیسکوییت انگشتی خودمان را به سرعت به قهوه آغشته کنید. مراقب باشید بیشتر از یک ثانیه این کار طول نکشد چون بیسکوییتها، قهوه را به خود جذب میکنند و خمیر میشوند یا از هم وا میروند. برای بیسکویت پتی بور بهتر است از یک قلم مو برای مالیدن قهوه روی بیسکویت استفاده کنید چون پتی بور نازک است. حالا بیسکوییتهای پتی بور یا انگشتی آغشته به قهوه را در کف ظرفی مثل سینی یا دیس یا هر ظرفی که میپسندید، بچینید.
مرحله پنجم =روی بیسکوییتهای پتی بور یا لیدی فینگر چیده شده در ظرف را با یک لایه از کرم تیرامیسو بپوشانید و یک لایه دیگر بیسکوییت روی کرم تیرامیسو بچینید. روی این بیسکوییتها یک لایه دیگر کرم بمالید. در نهایت باید دو لایه کرم و بیسکوییت داشته باشیم، روی لایه آخر پودر کاکائو یا پودر نسکافه بپاشید، با هر میوه یا افزدونی دیگری که میپسندید تزیین کنید و به مدت ۶ ساعت در یخچال نگه دارید تا دسر خودش را بگیرد. بهتر است طوری برنامهریزی کنید که تیرامیسو شب تا صبح در یخچال بماند.
بعد از این مدت کیک تیرامیسو یا دسر تیرامیسو را به قطعات دلخواه با چاقوی تیز برش بزنید. میتوانید از همان ابتدا هم تیرامیسو را در ظرفهایی که میخواهید سرو کنید،تهیه کنید؛ به این ترتیب که لایه بیسکوییت و کرم را در از همان ابتدا در ظرفهای پذیرایی بچینید و در یخچال بگذارید. تیرامیسو خامهای با پتی بور یا لیدی فینگر را به مدت یک هفته میتوانید در یخچال نگهداری کنید. تیرامیسو را به همین ترتیب به صورت قالبی و لیوانی و تک نفر هم میتوانید درست کنید. اگر هم تخم مرغ را در تیرامیسو نمیپسندید آن را بدون تخم مرغ تهیه کنید.
اگر تیرامیسوی شما درون جام و لیوان است و یا در قالب قرار دارد و یا بر روی دیس و ظروف اشکالی متفاوت قرار گرفته است می توانید دیزاین های جالب و جذابی برایش در نظر بگیرید. مثل تزیین با توت فرنگی و کاکائو، تزیین با سس شکلات، تزیین با پودر قند و دارچین، تزیین با تکه های شکلات.
تزئین تیرامیسو با خامه و گردو =سطح تیرامیسو را با همان خامه شیرین قنادی که تهیه کرده اید، بپوشانید. سپس قطعات کوچک و خرد شده گردو را روی آن بپاشید. می توانید گردو را در ۲ نوع خرد کنید. بخش از آن را پودر کنید و بخشی دیگر را در قطعات درشت خرد کنید. ترکیب پودر گردو و قطعات گردو باعث می شود که طعم و ظاهر تیرامیسو بسیار زیبا و متفاوت شود.
تزئین با انواع آجیل= می توانید برای تزئین تیرامیسو از چند نوع آجیل استفاده کنید. گردو، فندق، پسته و بادام بهترین گزینه ها هستند. برای اینکه آجیل ها به خوبی روی تیرامیسو بنشینند، ابتدا باید مقداری خامه روی تیرامیسو بمالید.
تزئین با قطعات میوه= تیرامیسو یک دسر کاملاً ذائقه ای است. تزئین و ترکیب مواد آن می تواند متفاوت باشد. برای مثال در تزئین تیرامیسو با موز می توانید از موز برای تزئین روی آن نیز استفاده کنید. می توانید در خرد کردن موز سلیقه به خرج دهید. برای مثال، مقداری از آن را حلقه ای خرد کرده و بخشی دیگر را توسط پوست کن، به نوارهای باریک خرد کنید. همچنین می توانید از کمپوت آناناس نیز برای تزئین روی آن استفاده کنید.
سیب نیز گزینه مناسبی برای تزئین تیرامیسو است. البته باید برای استفاده درون تیرامیسو یا تزئین آن از کمپوت سیب استفاده کنید. میوه هایی که درون این دسر استفاده می شوند، همگی باید نرم بوده و به سادگی توسط دندان له شوند. توت فرنگی، گیلاس، آلبالو و انواع توت و تمشک نیز گزینه های ایدئالی هستند. بخصوص آلبالو و تمشک که طعم ترش و شیرینی به دسر شما خواهد داد.