مدل حمامهای جدید کوچک و بزرگ با طراحی های لاکچری و خاص
مدل چادر جدید دخترانه + زیباترین و امروزی ترین مدل های چادر را اینجا ببینید
مدل چادر جدید دخترانه مدل چادر جدید دخترانه + زیباترین و امروزی ترین مدل های چادر را اینجا ببینید در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. …
مدل آرایش زنانه ایرانی بسیار شیک و جذاب با جدید ترین میکاپ ها
مدل آرایش زنانه ایرانی مدل آرایش زنانه ایرانی بسیار شیک و جذاب با جدید ترین میکاپ ها در سایت الی مگ. امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. ممکن …
مدل لباس مجلسی ساده و شیک زنانه برای عروسی پوشیده و جذاب
مدل لباس مجلسی ساده و شیک زنانه مدل لباس مجلسی ساده و شیک زنانه برای عروسی پوشیده و جذاب در سایت الی مگ. امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما …
مدل حمامهای جدید
مدل حمامهای جدید کوچک و بزرگ با طراحی های لاکچری و خاص در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.
حمام یکی از خصوصی ترین فضاهای خونه به حساب می یاد پس بهترین محل برای اون، در مجاورت اتاق های خواب و توالته. البته گاهی تو واحدهای با ابعاد کوچکتر، حمام می تونه داخل فضای خواب و در ارتباط مستقیم با اون اتاق قرار بگیره که از نظر عملکردی خیلی توصیه نمیشه.
لازمه به این نکته هم توجه کنید که تو فضاهای با متراژ بزرگ داخل اتاق های خواب والدین(Master bedroom) و اتاق مهمان از حمام استفاده می شه. حمام نباید جایی قرار بگیره که تو دید باشه چون یه فضای خصوصی برای اهالی خونه است. (فقط تصور کنید که دارید از تو حمام با حوله بیرون می آید و با مهمونتون چشم تو چشم میشید!)
تو طراحی حمام باید کلیه ی تجهیزاتی که قراره تو فضا قراربگیره نسبت به ابعاد و شکل فضا طوری طراحی و اجرا بشه که انگار بخشی از مصالح و اجزای اصلی خود حمامه و از نظر کاربردی تو جای مناسب خودش قرار داده بشه.(مصداق این موضوع هم میتونه شیر آلات توکار، فقسه هایی که داخل دیواره خود حمام طراحی میشن یا سکو های نشیمن باشه.)
بهتره حمام و فضای بهداشتی در جایی ساخته بشن تا به طور عادی و طبیعی تهویه صورت بگیره و روشنائی مناسب داشته باشن. داشتن یک نورگیر کوچیک برای ورود نور طبیعی و البته تهویه مناسب هوا می تونه کل فضا رو تغییر بده.
تو خونه های ویلایی و آپارتمانی که از نظر مجاورت با ساختمون های کناری، هیچگونه مزاحمت و دیدی وجود نداره، می شه از پنجره های بزرگ برای حمام استفاده کرد تا نور طبیعی کاملا وارد حمام بشه.(البته این خیلی اتفاق نمیفته و بیشتر مناسب فضاهای بزرگ و مستقله).
دمای داخل حمام هم بهتره بین ۲۲ تا ۲۴ درجه سانتی گراد باشد. به خاطر موضوعات فنی از قبیل راحتی لوله کشی، اجرا و صرفه جویی انرژی، حمام، توالت و آشپزخانه و کلیه فضاهای تر باید طوری طراحی و کنار هم قرار بگیرن که بشه از یک سیستم لوله کشی تاسیساتی براشون استفاده کرد و در واقع تعداد داکت های تأسیساتی به حد اقل برسه(داکت تأسیساتی حفره های تو خالیِ عمودیِ داخل ساختمونه که اجزای تاسیسات مثل لوله ها، کانال ها و … از داخلش عبور میکنن.
تواصطلاح معماری به این قضیه میگن فضاهای تر بهتره کنار همدیگه باشن که این مستلزم طراحی مناسب و دقیق فضاها در کنار هم توسط یه طراح با تجربه است. تو طراحی فضای داخلی حمام از دوش و وان استفاده می شه که بسته به ابعاد و نوع چیدمان فضا انتخاب می شه.
دوش ها نیاز به فضای زیادی ندارن و معمولاً تو حمام های کوچیک تر استفاده می شن. اگه متراژ حمام به اندازه کافی بزرگ باشه میشه از وان هم استفاده کرد. گاهی که تو آشپزخانه جای کافی برای گذاشتن ماشین لباسشویی وجود نداره، یک پیش فضا در کنار حمام ساخته می شه و به عنوان محل شستشوی لباس یا رختکن مورد استفاده قرار میگیره(البته دقت کنید که ممکنه مساحتی به اندازه خود حمام رو اشغال کنه) که از لحاظ صرفه جویی تو انرژی، سلسله مراتب استفاده از فضا و حفظ حریم حمام به عنوان یه فضای خصوصی، ایده مناسبیه.
حمام هایی که توالت و دستشوئی دارن از کامل ترین فضاهای بهداشتی هستن که با داشتن امکانات و وسایل بهداشتی نیازهای ساکنین رو براورده می کنن. در طراحی فضایی که حمام و توالت(معمولاً ایرانی یا شرقی) کنار هم هستن، باید از دو اتاق با در مجزا استفاده کرد؛ اگر هم حمام تو فضای اتاق خواب باشه، می شه برای زیباتر به نظر رسیدن دکوراسیون داخلی حمام از در های شیشه ای استفاده کرد.
مساحت یک حمام به صورت استاندارد ۱۳ مترمربعه(البته در اکثر مواقع به خاطر محدودیت متراژ فضا کمتر در نظر گرفته میشه) که ممکنه کنارش کابین دوش و سایر تجهیزات و فضاها قرار بگیره؛ از این مساحت کل حدود ۳۰ درصد یعنی ۳ متر مربع به وان اختصاص داده می شه.
یک وان حمام معمولا توسط دو یا سه دیوار کناری محدود می شه البته در حمام های بزرگ تر شاید فاصله دیوار ها از وان زیاد تر باشه و در واقع وان تو مرکز فضا قرار بگیره. این روزها استفاده از وان های کوچیک تر رواج پیدا کرده.
مجموعه شیرهای آب سرد و گرم دوش یا وان حمام باید تو ارتفاع ۷۶ الی ۸۶ سانتی متر از کف وان یا حمام نصب بشه و کنترل های مربوط به دوش هم باید تو ارتفاع ۱۲۱ الی ۱۳۲ سانتی متر از کف حمام یا وان در نظر گرفته بشه.
میله نگهدارنده حوله تو فاصله ۱۵ سانتی متر از خروجی وان یا دوش نصب میشه و حداقل فاصله دوش از کف حمام یا وان ۱۷۵ الی ۱۸۲ سانتی متره؛ فاصله محور توالت فرنگی از سطح دیوار کناری یا هر مانع دیگه ای باید حد اقل ۴۵ سانتی متر و فاصله اش از بقیه لوازم بهداشتی ( مثل وان، روشویی یا دوش) حد اقل ۷۶ سانتی متره.
در سمت مقابل شیرالات وان، محلی برای نشستن به عرض ۳۰ سانتی متر طراحی و اجرا میشه . در مورد روشویی هم این نکته رو بدونید که از نظر استاندارد هر ۵۰ سانتی متر طول به عنوان یه روشویی و ارتفاع اون ۸۰ سانتی متر در نظر گرفته میشه.
پس مثلاً اگه میخواید یه روشویی دو نفره تو حمام بذارید، باید حد اقل طولش ۱۰۰ سانتی متر باشه(که عملاً بهتره که به خاطر در نظر گرفتن عرض شونه افراد این اندازه بیشتر باشه)؛ فاصله محور روشویی از سطح دیوار یا هر مانع دیگه ای باید حد اقل ۴۵ سانتی متر باشه.
برای شناخت بهتر سبک مدرن نیز لازم است در آغاز از لغت مدرن شروع کنیم. مدرن صفتی است که به نوگرایی و جدید بودن سبک اشاره میکند. دوره مدرنیته زمانهای است بین قرن ۱۵ تا ۲۰ میلادی که جنبشهای فکری و هنری متعددی در آن رخ داد. برخی بر این باورند که هنوز این دوره ادامه دارد و برخی معتقدند وارد دوره پسامدرن شدهایم. بر همین اساس، معماری و طراحی داخلی نیز در عصر مدرنیته دچار تحولات گسترده ای شد و در این سبک مفاهیم و ریشههای تاریخی از کارکرد بنا و فضا جدا شدند.
یعنی دیگر نیاز نبود اصول و قواعد پیشینیان حتماً رعایت شود و بسته به کارکرد بنا و حس زیباییشناسی، طراحی آن تغییر میکند. در سالهای اخیر سبک مدرن در معماری داخلی و بهویژه در سرویس بهداشتی و حمام در کشورمان رواج یافته است. به کارگیری خطوط ساده و بدون تزئینات اضافی و دوری از تجمل ویژگی بارز سبک مدرن است.
هدف این سبک آن است که با حفظ آرامش و زیبایی فضا، کارکرد فضا بیشتر شود و با توجه به کوچک شدن خانههای امروزی، این سبک طبیعتاً بیشتر مورد توجه قرار میگیرد. همچنین با رعایت ویژگیهای مدرن میتوانید خانه کوچک را بزرگتر جلوه دهید تا هم خود در آن احساس بهتری داشته باشید و هم مهمان هایتان.