نکات آش جو و راز خوشمزگی آش جو
تزیین کیک خانگی + روش های خیره کننده در تزیین کیک خانگی را اینجا ببینید
تزیین کیک خانگی تزیین کیک خانگی + روش های خیره کننده در تزیین کیک خانگی را اینجا ببینید در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار …
تزیین ماکارونی ساده + جالب ترین تزیینات روی ماکارونی به همراه سیب زمینی
تزیین ماکارونی ساده تزیین ماکارونی ساده + جالب ترین تزیینات روی ماکارونی به همراه سیب زمینی در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. ماکارونی …
تزیین کباب کوبیده با برنج + جالب ترین تزییبات روی چلو کباب کوبیده برای زیبایی سفره
تزیین کباب کوبیده با برنج تزیین کباب کوبیده با برنج + جالب ترین تزییبات روی چلو کباب کوبیده برای زیبایی سفره در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد …
نکات آش جو و راز خوشمزگی آش جو
نکات آش جو + ۱۷ ترفند برای خوشمزه تر شدن آش جو در سایت چلو گوشت. آش جو یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل است که معمولا در فصول سرد سال پخته می شود.این آش به روش های مختلفی پخته می شود و طعم و مزه متفاوتی دارد.اگر دوست دارید که آش شما به بهترین شکل ممکن پخته شود این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.
ترفندهای پخت آش جو
مواد لازم برای تهیه آش جو
این غذا به صورت های مختلفی پخته می شود ولی در این مطلب سعی می کنیم در مورد آش جو اورجینال صحبت کنیم که مورد تایید همه است.برای تهیه این آش به جو پوست کنده و لوبیا چیتی و نخود و سبزی آش و سیر و پیاز و کشک و نعناع خشک و روغن مایع و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه نیاز داریم.
نسبت مواد به یکدیگر
برای تهیه آش جو به ازای هر چهار نفر یک پیمانه جو و نصف پیمانه لوبیا چیتی و نخود و نیم کیلو سبزی آشی نیاز است.همچنین نیم کیلو کشک و ۶ عدد سیر و ۳ عدد پیاز متوسط نیاز دارید.
طرز پختن جو
ابتدا جو را بشویید و به مدت دو ساعت باید با دیگر مواد پخته شود.
راز خوشمزه شدن آش جو چیست
یکی از مهمترین نکات در تهیه این آش این است که از سیرابی استفاده کنید و قبل از ریختن سیرابی در قابلمه آش آن را آبپرز کنید و در اواسط پختن آش به قابلمه آش اضافه کنید.
اگر در مراحل انتهایی آش کمی جو پرک در قابلمه بریزید آش شما بسیار پر لعاب تر از قبل می شود.
آش جو برای چهار نفر
یک شب قبل از پخت آش حبوبات را در آب بریزید تا نفخ آنها گرفته شود ، یک قابلنمه بردارید و در آن آب بریزید و جو باید به مدت دو الی سه ساعت در قابلمه پخته شود و در مرحله بعد حبوبات پخته شده را اضافه کنید و مواد را به هم بزنید.
سپس باید سبزی آش را اضافه کنید و آش را به هم بزنید.پیاز داغ و سیر داغ را آماده کنید و در یک ساعت پیایانی نیمی از سیر داغ و پیاز داغ را در آش بریزید و ادویه ها را نیز اضافه کنید.
در بیست دقیقه آخر کشک را کم کم اضافه کنید و آش را بچسبید و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید.شعله را کم کنید تا آش شما جا بیفتد.در انتها با نعناع داغ و سیر داغ و پیاز داغ تزیین کنید و نوش جان کنید.
نکته طلایی در تهیه آش جو
اگر دوست دارید آش جو شما خیلی خوشمزه شود در ابتدای پخت آش می توانید به جای آب از آب گوشت یا آب قلمه استفاده کنید که طعم ویژه ای به آش شما می دهد.
سبزی آش جو شامل چیست
سبزی آش شامل نعنا، تره، جعفری و گشنیز میباشد. توجه داشته باشید که سبزی آش را به گونهای تمیز میکنیم که برگها را از ساقه جدا کرده و ساقهها را دور میریزیم.
سبزی آش باید نسبت به سبزی خورشتی درشت تر خرد شود.
فوت و فن های طلایی آش جو
اگر در آخر آش دو قاشق آرد را به همراه زعفران در روغن تفت دهید و به آش اضافه کنید مزه آش شما خیلی بهتر می شود.
هر چه آب آش بیشتر بخار شود مزه آش بهتر می شود.
عمدتاً آش جو بدون گوشت پخته میشود، اما اگر تمایل دارید از گوشت در آش جو استفاده کنید، باید گوشت یا سیرابی را پیشتر آبپز کرده و در اواسط فرآیند پخت آش جو، آن را به قابلمه اضافه کنید.
در صورتی که به سبزیهای خاص آش جو دسترسی ندارید، میتوانید از سبزی خشک شده برای تهیه آش جو استفاده نمایید. به این منظور، ۲۵۰ گرم سبزی خشک را به قابلمه آش اضافه کنید تا از طعم خوشمزه آش جو با سبزی خشک لذت ببرید.
برای افزایش لعاب آش جو، در مراحل پایانی پخت، مقداری جو پرک را به آن افزوده و اجازه دهید با آش پخته شود.
طرز تهیه آش جو که در این مطلب مورد بررسی قرار گرفته است، برای ۴ نفر مناسب است. در صورت افزایش یا کاهش تعداد افراد، نسبت مواد را میتوان بهروزرسانی کرد.