تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی - الی مگ
;
مدل آرایش چشم ساده و دخترانه و شیک و لایت

مدل آرایش چشم ساده و دخترانه و شیک و لایت

مدل آرایش چشم ساده مدل آرایش چشم ساده و دخترانه و شیک و لایت در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. اگر شما هم عاشق مدل آرایش …

مدل لباس عروس ایرانی + زیباترین مدل های لباس عروس ایرانی را اینجا ببینید

مدل لباس عروس ایرانی + زیباترین مدل های لباس عروس ایرانی را اینجا ببینید

مدل لباس عروس ایرانی مدل لباس عروس ایرانی + زیباترین مدل های لباس عروس ایرانی را اینجا ببینید در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار …

مدل آرایش چشم جدید و لایت و عربی و ساده

مدل آرایش چشم جدید و لایت و عربی و ساده

مدل آرایش چشم مدل آرایش چشم جدید و لایت و عربی و ساده در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. همه ما اهمیت آرایش چشم را در …

تزیین مرغ

تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی

تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی  در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.

تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی

در طرز تهیه زرشک پلو با مرغ رستورانی ابتدا مرغ‌ها را از شب قبل با پیاز خلالی، لیمو‌ی تازه ورقه شده، سیر له شده، نمک، فلفل سیاه و زعفران مزه‌دار کنید و داخل زیپ کیپ بگذارید یا در یک ظرف در بسته بریزید. تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید.پوست مرغ‌ها را ترجیحا جدا نکنید. این کار باعث خوشمزگی مرغ خواهد شد.

تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی

اصلی‌ترین راز خوشمزه شدن زرشک پلو با مرغ مجلسی این است که مرغ را قبل از پخت در کره سرخ کنید تا طعم خامی آن گرفته شود.در طرز تهیه مرغ خوشمزه برای مهمانی، اگر مرغ را از قبل با ادویه‌ها مرینیت نکرده و استراحت نداده اید، هنگامی که می‌خواهید آن را سرخ کنید، همراه با پیاز، سیر را هم اضافه کنید. می‌توانید سیر را هم به صورت حبه‌ای و هم خرد شده در زرشک پلو با مرغ، استفاده کنید.

تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی

بعد از اینکه مرغ در تابه، کمی طلایی شد و تغییر رنگ داد، ۲ یا ۳ پیاز را بشویید و پوست بگیرید و به همان شکل سالم، روی مرغ یا تکه‌های آن قرار دهید. سپس به آب جوش اضافه کنید.
یک راز زرشک پلو خوشمزه این است: اگر از تکه‌های فلفل دلمه‌ای و هویج هم استفاده کنید، در گرفتن بوی زهم مرغ تاثیر زیادی دارد. در این صورت بهتر است آن‌ها را با مرغ کمی تفت دهید. لازم نیست حتما سرخ شوند. این راز خوشمزه شدن مرغ را از یاد نبرید. به کار بردن چند ساقه دارچین یا پودر آن هم در گرفتن بوی مرغ موثر است.

تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی

به‌خاطر داشته باشید فلفل دلمه‌ای را نباید زیاد سرخ کنید، چون طعم آن به تلخی می‌زند.اگر به سس زرشک پلو با مرغ، کمی آب پرتقال اضافه کنید، طعم آن بسیار لذیذ می‌شود. در طرز تهیه چلو مرغ ساده، اضافه کردن این چاشنی‌ها خیلی تاثیرگذار خواهد بود. طرز تهیه مرغ پرتقالی هم یک روش عالی برای درست کردن مرغ مجلسی خوشمزه است.

تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی

برای رنگ قرمز و خوشرنگ سس زرشک پلو با مرغ رب گوجه فرنگی را قبل از اضافه کردن آب جوش، حتما در روغن سرخ کنید تا هم طعم خام آن گرفته شود و رب گوجه فرنگی هم رنگ باز کند. البته می‌توانید رب گوجه فرنگی را از دستور پخت زرشک پلو حذف کنید.

تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی

در طرز تهیه زرشک رستورانی، برای اینکه رنگ زرشک تغییر نکند و براق باشد، بعد از اینکه دانه‌های شکر حل شدند، حرارت را باید قطع کنید. در این صورت، زرشک به غذا هم رنگ نمی‌دهد. در ضمن حواستان باشد که حتما از زرشک تازه استفاده کنید.

تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی

یک روش دیگر در طرز تهیه زرشک این است که برای اینکه زعفران رنگ باز کند، در تابه کره بریزید و قبل از اینکه کاملا ذوب شود، زعفران را با زرشک و شکر در تابه بریزید و کمی حرارت دهید. به اندازه ۱/۲ استکان (۱/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی) به آن آب اضافه کنید و چند دقیقه حرارت دهید.

تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی

به یاد داشته باشید که زعفران را برای طولانی مدت حرارت ندهید، چون حرارت زیاد، طعم و عطر زعفران را کاهش خواهد داد.زعفران را در هاون کاملا آسیاب کنید تا عطر و بوی خودش را کاملا به غذا منتقل کند. با این کار زعفران به خوبی رنگ پس خواهد داد.

تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی

یکی از روش‌های پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی رستورانی این است که تکه‌های مرغ را با پیاز فراوان و زعفران دم کرده، آب‌پز کنید. در یک ماهیتابه روغن بریزید، کمی زرچوبه و ادویه و دو حبه سیر له یا خیلی ریز خرد شده اضافه کنید و تفت دهید.

تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی

برای تهیه سس مرغ به روش بالا، به میزان لازم رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود. مقداری از آب مرغ را روی سس گوجه بریزید و اجازه دهید کمی بجوشد. سپس تکه‌های مرغ را به سس اضافه کنید یا مرغ را در ظرف مورد نظرتان بچینید و مقداری از سس را روی مرغ‌ها بریزید. به این ترتیب مرغ مجلسی ربی خواهید داشت.

تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی

*فراموش نکنید که سس مرغ، باید غلیظ باشد و بهترین شیوه سرو این است که سس را در کاسه‌ای جداگانه و در کنار زرشک پلو با مرغ، قرار دهید. در ۱۰ دقیقه پایانی پخت مرغ، به سس آن، آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید. می‌توانید از آلوچه ترش هم در طرز تهیه زرشک پلو استفاده کنید.

تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی

یک راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ مجلسی پخت کامل مرغ است. در واقع راز خوشمزه شدن زرشک پلو این است: برای اینکه مرغ خیلی خوب بپزد و کاملا جا بیفتد، بهتر است ۱/۵ تا ۲ ساعت بپزد. هرچه بیشتر بپزد، هم سس آن قوام بیشتری پیدا می‌کند و هم بافت مرغ نرم‌تر خواهد شد. از طرفی، همه مواد به طور یکسانی طعم خواهند گرفت.

تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی

برای اینکه زرشک پلو با مرغ به روش مجلسی طبخ شود، به کل برنج، زعفران اضافه نکنید. برنج زعفرانی را جدا از برنج ساده و برای تزیین، زعفرانی کنید. به آب یا سس مرغ زعفران دم کرده اضافه کنید با این کار طعم مرغ کاملا دگرگون خواهد شد.

تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی

اگر می‌خواهید روی زرشک پلو با مرغ ساده یا مجلسی، خلال بادام یا پسته بریزید، آن را در روغن سرخ نکنید، چون طعم و رنگ آن‌ها تغییر خواهد کرد.

تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی

اگر پلو‌ها را در قابلمه‌های کوچک بپزید و قالب بزنید و برای هر مهمان، یک قالب را به همراه مرغ سرو کنید، بسیار جلوه و زیبایی زرشک پلو با مرغ را بالا می‌برید. در این صورت ته‌دیگ را هم به شیوه دلخواهتان در بیاورید. می‌دانید که ته‌دیگ خوشمزه برای ایرانی‌ها بسیار مهم و دوست‌داشتنی است.

تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی

یکی از روش‌های پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی رستورانی این است که تکه‌های مرغ را با پیاز فراوان و زعفران دم کرده، آب‌پز کنید. در یک ماهیتابه روغن بریزید، کمی زرچوبه و ادویه و دو حبه سیر له یا خیلی ریز خرد شده اضافه کنید و تفت دهید.زمانی که می‌خواهید زرشک پلو مرغ به سبک و سیاق رستورانی و نذری درست کنید ابتدا پیاز را درشت رنده کنید و در قابلمه‌ای که می‌خواهید مرغ‌ها را بار بگذارید تفت دهید تا پیازها سبک و کاراملی شوند.

تزیین مرغ تکه ای و درسته در دیس همراه با گوجه و سیب زمینی

روی تکه‌های مرغ مزه‌دار شده باز هم مقداری زعفران آب کرده بریزید و مرغ‌ها را هم جداگانه در یک تابه با ۵۰ گرم کره یا مقداری روغن مایع سرخ کردنی (به سلیقه شما بستگی دارد)، فلفل سیاه و کمی پودر کاری سرخ کنید

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 23 مرداد 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.