تزیین کباب کوبیده در دیس + با این ایده های خلاقیت خود را به رخ همه بکشید - الی مگ
;
تزیین کباب چنجه + تزیینات زیبا و شیک روی چنجه که میز شما را دگرگون می کند

تزیین کباب چنجه + تزیینات زیبا و شیک روی چنجه که میز شما را دگرگون می کند

تزیین کباب چنجه تزیین کباب چنجه + تزیینات زیبا و شیک روی چنجه که میز شما را دگرگون می کند در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه …

نکات آش جو و راز خوشمزگی آش جو

نکات آش جو و راز خوشمزگی آش جو

نکات آش جو و راز خوشمزگی آش جو نکات آش جو + ۱۷ ترفند برای خوشمزه تر شدن آش جو در سایت چلو گوشت. آش جو یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل است …

تزیین صبحانه سالم + خلاقیت بی نظیر روی صبحانه دانش آموزان

تزیین صبحانه سالم + خلاقیت بی نظیر روی صبحانه دانش آموزان

تزیین صبحانه سالم تزیین صبحانه سالم + خلاقیت بی نظیر روی صبحانه دانش آموزان در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. برای بهبود عملکرد …

تزیین کباب کوبیده در دیس

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

تزیین کباب کوبیده در دیس + با این ایده های خلاقیت خود را به رخ همه بکشید در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد.

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

کباب کوبیده از انواع کباب مجلسی ایرانی و در برخی شهرها جزو غذاهای نذری محرم و غذاهای ماه رمضانی در برنامه غذایی یک ماهه ماه رمضان است. بلد بودن ترکیب اصلی مواد کوبیده و طرز تهیه کباب کوبیده نرم و آبدار در منزل بدون ریزش از سیخ به روش حرفه‌ای و دقیقا شبیه آن‌چه که کباب‌زن‌های حرفه‌ای در کباب‌فروشی و رستوران‌ها درست می‌کنند کار چندان آسانی نیست.

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

مواد لازم برای ۶ نفر: گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله شامل سر‌دست یا ران گوساله و قلوه‌گاه گوسفند: یک کیلوگرم /پیاز: ۵ عدد متوسط/ نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم/ زعفران: در صورت دلخواه یک قاشق چایخوری.

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

مرحله اول: طریقه درست کردن کباب کوبیده خانگی حرفه‌ای احتیاج به کمی دقت و حوصله دارد. در شروع کار ابتدا گوشت چرخ‌کرده را در یک ظرف بزرگ و گود بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. گوشت و نمک را خوب ورز بدهید.

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

در همین مرحله برای مزه‌دار کردن گوشت گوساله و گوسفند برای کباب می‌توانید فلفل سیاه و زعفران را هم اضافه کنید تا بوی زهم گوشت از بین برود. گوشت را در یخچال بگذارید کمی به گوشت استراحت بدهید تا به اصطلاح بیات شود.

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

مرحله دوم: حالا پیاز‌ها را رنده کنید. یک نکته مهم این است که بعد از رنده کرده پیازها، آن‌ها را با دست فشار بدهید و آب پیاز را بگیرید، می‌توانید برای گرفتن آب پیاز، پیاز‌های رنده شده را در پارچه تنظیف بریزید و با فشار دادن، آب پیاز را بگیرید. گرفتن آب پیاز سبب می‌شود تا کباب کوبیده روی سیخ وا نرود و توی آتش نریزد.

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

پیاز‌ها را به گوشت اضافه کنید و حسابی وزر بدهید. هر چه گوشت و پیاز را بیشتر ورز بدهید کباب کوبیده شما خوشمزه‌تر می‌شود. بعد از این‌که ورز دادن گوشت انجام شد بهتر است به مدت دو تا سه ساعت روی گوشت یک کیسه پلاستیکی بکشید (برای این‌که رنگ گوشت تغییر نکند و سیاه نشود) و به مدت ۲ تا سه ساعت آن را در یخچال بگذارید.

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

مرحله سوم: بعد از گذشت ۲ تا سه ساعت گوشت را از یخچال بیرون بیاورید. این مقدار گوشت برای ۶ نفر است پس گوشت را به ۱۲ قسمت مساوی (هر قسمت به اندازه یک پرتقال متوسط) تقسیم کنید. هر قسمت را دوباره کمی در دست ورز بدهید و به آن شکل یک بیضی بدهید. دست‌تان را با کمی آب مرطوب کنید و آن مقدار از گوشت را که برای هر سیخ کباب تقسیم‌بندی کرده‌اید بردارید و روی سیخ پهن کنید.

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

مرحله چهارم: علاوه بر نحوه درست کردن کباب کوبیده آموزش و طریقه سیخ زدن کباب کوبیده هم بسیار مهم است. طریقه سیخ زدن کباب کوبیده به این صورت است که بعد از این‌که گوشت را روی سیخ پهن کردید با دو انگشت اشاره و شصت (انگشت شصت روی گوشت و انگشت اشاره زیر گوشت) به آرامی روی گوشت فشار‌های کوچک بیاورید تا پستی و بلندی‌های گوشت صاف شود و حالت انگشتان‌تان روی گوشت به صورت یکی در میان فرو رفته باقی بماند.

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

سر و ته گوشت را روی سیخ کمی بیشتر فشار دهید، تا موقع کشیدن کباب از روی سیخ به راحتی از آن جدا شود. کباب‌ها را ابتدا روی حرارت خیلی تند آتش کباب‌پز قرار دهید و وقتی که گوشت کباب خودش را گرفت و کمی جمع شد، شعله را ملایم کنید.

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

یکی از مهم‌ترین نکات برای روش پخت یک کباب کوبیده خانگی حرفه‌ای لذیذ و خوش‌طعم استفاده از مخلوط چرخ‌کرده گوشت گوسفند و گوساله است. یک فن مهم آشپزی برای کباب کوبیده این است که گوشت کباب کوبیده نه خیلی چرب باشد و نه خیلی خشک، در نتیجه مخلوط گوسفند و گوساله بهترین انتخاب است.

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

یکی از مهم‌ترین سوال‌ها این است که چرا کباب کوبیده سفت می‌شود، یادتان باشد برای این‌که کباب کوبیده نرم و لذیذی داشته باشید باید در این مخلوط دو سوم گوشت گوسفند و یک سوم گوشت گوساله داشته باشید. اگر فقط از گوشت گوساله استفاده کنید کباب کوبیده خشک و سفت و بدون کیفیت می‌شود.

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

گوشت گوسفندی به تنهایی هم سبب چربی بیش از حد و افتادن کباب‌ها از روی سیخ می‌شود. در روش پخت کباب کوبیده حرفه‌ای وزن استاندارد هر کباب کوبیده حدود ۷۵ تا ۱۲۵ گرم است (به اندازه یک پرتقال متوسط) البته وزن کلی کباب کوبیده به اندازه و پهنای سیخ هم بستگی دارد، اما اگر از این مقدار کمتر باشد کباب روی سیخ می‌سوزد و اگر بیشتر باشد خمیر می‌شود.

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

برای داشتن یک کباب کوبیده خانگی حرفه‌ای باید حتما گوشت را حداقل دو تا سه بار خیلی ریز چرخ کنید. هر چه گوشت بیشتر چرخ شود و ورز داده شود کباب‌ها یکدست‌تر می‌شود و از روی سیخ نمی‌ریزد. گوشت کباب کوبیده را حسابی ورز بدهید. ورز دادن زیاد گوشت سبب می‌شود تا کباب کوبیده روی آتش خودش را ول نکند و نریزد.

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

بعد از مخلوط کردن تمام مواد با هم، بهتر است که چند ساعت گوشت در یخچال بماند تا در اصطلاح آشپزی «بیات» شود. این کار باعث می‌شود گوشت به سیخ کشیده شده نریزد. حتما پیاز‌ها را با رنده ریز رنده کنید و حتما آب پیاز رنده شده را بگیرید.

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

رعایت نکات جزیی در روش پخت کباب کوبیده بسیار مهم است. مثلا باید به طور مرتب و به آرامی، نه به سرعت، سیخ کباب را پشت و رو کنید. به این ترتیب حرارت به طور تقریباً مساوی تقسیم می‌شود، گوشت کامل‌تر می‌پزد و لایه‌های بیرونی آن کمتر دچار سوختگی می‌شود.

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

اگر می‌خواهید کباب‌ها روی آتش وا نرود و سیخ را ول نکند بهترین کار این است که سیخ‌های کباب را هم به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. قبل از به سیخ کشیدن گوشت کمی سیخ را با آب نم کنید. اگر می‌خواهید از منقل و ذغال برای درست کردن کباب کوبیده خانگی حرفه‌ای استفاده کنید باید آتش فروکش کرده و فقط ذغال‌ها قرمز و گداخته باشند.

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

فاصله سیخ کباب از ذغال‌ها باید به اندازه باشد. اگر فاصله کم باشد کباب می‌سوزد و اگر زیاد باشد کباب کوبیده خام می‌ماند. به مایه کباب کوبیده جوش شیرین اضافه نکنید. اگر تمام دستورات بالا را رعایت کنید کباب کوبیده از روی سیخ وا نمی‌رود و نمی‌ریزد. جوش‌شیرین طعم تلخی به کباب می‌دهد.

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

به مایه کباب کوبیده زردچوبه اضافه نکنید. نمک و فلفل سیاه کفایت می‌کند و در صورت دلخواه می‌توانید کمی زعفران آب شده هم موقع ورز دادن گوشت اضافه کنید. اضافه کردن آرد یا آرد سوخاری یا حتی نان خشک ریز شده طعم لذیذ و حالت نرم و آبدار کباب را از بین می‌برد.

تزیین کباب کوبیده در دیس با ایده های خلاقانه زیبا برای کدبانوها

آخرین بروز رسانی در : شنبه 30 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.